News Flash:

Ministrul Transporturilor ne promite 60 de kilometri de autostrada in acest an

5 Martie 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat ca anul acesta pot fi dati in folosinta 60 de km de autostrada. Ministrul a vorbit si despre activitatea Tarom, pentru care recomanda o optimizare a tarifelor, a capacitatilor de transport.

Romania are 748 de kilometri de autostrada. Pana in 2020, se vor receptiona 350 de kilometri de autostrada, promite premierul Viorica Dancila.

Reteaua de autostrazi ar putea creste cu 660 de km in urmatorii 6 ani, conform unui document privind programul Guvernului Dancila.

Ministrul Transporturilor a declarat, la Ultima Editie, ca anul acesta pot fi pusi in circulatie 60 de km de autostrada, dupa finalizarea unor lucrari adiacente.

Lucian Sova, ministrul Transporturilor: "60 de km de autostrada pe diverse tronsoane pot fi inaugurati, redati, pusi in circulatie in acest an. Este vorba despre niste tronsoane de autostrada care, de fapt, arata ca si gata. Sunt sosele care, asa privite din exterior, se poate circula pe ele. Mai exista niste conditionalitati privind receptiile, in sensul de a ne conforma la reglementarile legale care guverneaza acest act. Asa cum se poate vedea pe unele sectoare de drum, corpul autostrazii, semnalizarile, chiar parapetii sunt gata. S-ar putea circula pe acea autostrada. Exista insa o serie de lucrari adiacente. Sunt unele centre de intretinere, lucrari de oarecare anvergura, lucrari de aductiune a apelor pluviale. Astfel de detalii care, in lumina reglementarilor de acum trebuiesc finalizate integral pentru ca o comisie de receptie sa poata indeplini un act juridic, acela de receptie. Sunt in termene sau in termene prelungite agreate cu autoritatea contractanta".


guvernului dancila ministrul transporturilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004794 (s)