News Flash:

Consilierul Local al USR Ana Munteanu a fost suspendata din USR pentru 1 an

26 Martie 2021
402 Vizualizari | 0 Comentarii

Consilierul Local al USR Ana Munteanu a fost suspendata din partid de catre Biroul Judetean al formatiunii intrunit joi seara pentru a analiza situatia creata de actiunile acesteia, dupa ce a descins cu jandarmii in restaurantul unui hotel din Timisoara.

Sanctiunea este pentru doar 1 an, anunta presedintele filialei USR Timis, Cristian Mos.

CITESTE SI: Dupa aproape o saptamana, Dominic Fritz se delimiteaza de actiunile consilierei locale USR Ana Munteanu, dupa ce Corpul de Control al Ministerului de Interne a descins la Timisoara: Colega mea a facut o eroare de judecata. A fost o lectie 

„Biroul Județean al USR Timiș, întrunit în seara de 25 martie 2021, a adoptat cu unanimitate de voturi următoarea poziție cu privire la situația în care a fost implicată colega noastră Ana Munteanu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament (….)

Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii.

Întrucât modul în care colega noastră a înțeles să acționeze nu reflectă voința noastră, ca organizație, și nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile începând cu data de 26 martie 2021, cu titlu de sancțiune.

Îi îndemnăm în continuare pe toți cetățenii să respecte regulile de distanțare socială, restricțiile de circulație aflate în vigoare din cauza pandemiei și să se vaccineze cât mai curând. Ține de noi toți să trecem cu bine peste aceste momente grele, dar o putem face doar împreună, ca o comunitate”, a transmis presedintele USR Timis Cristian Mos.

Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne a venit deja la Timisoara. Cei 5 membri ai echipei de verificare au facut prima oprire la prefectul de Timis Zoltan Nemeth. Trimisii ministrului Lucian Bode urmeaza sa faca cercetari si la Inspectoratul de Jandarmi si la Politia Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)