News Flash:

Conditii mizere la Autogara Autotim

11 Mai 2014
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Geamuri murdare sau lipsa, bucati de fatada cazute si alei deteriorate. Asa arata peisajul de la Autogara Autotim, din cartierul Iosefin.
Potrivit viceprimarului Traian Stoia, reprezentantii societatii au primit notificari ca in termen de cinci zile lucratoare sa ia masurile necesare pentru a efectua lucrari de intretinere, ca locul sa arate decent.
 „La imobilul de pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 54, unde este proprietar Autotim SA, aleile pietonale si peroanele de pe care se imbarca oamenii in autobuze arata groaznic. Orice masina care trece prin curte ridica nori de praf. Oamenii de la Politia Locala au constatat neintretinerea corespunzatoare a proprietatii. Exista hotarari de consiliu local care ii obligau pe proprietari sa faca ceea ce trebuie facut pentru ca imobilul, autogara, sa arate decent. Sunt geamuri sparte, geamurile acestea n-au mai vazut pe cineva dorinc sa le intretina de foarte foarte multa vreme, exista si ochiuri de geam lipsa, scrie Pentrutimisoara.ro. Autogara apartine firmei. S-a dispus, printr-o somatie, ca in termen de cinci zile lucratoare societatea sa ia masurile necesare pentru spalarea geamurilor, inlocuirea partilor lipsa, vopsirea partilor metalice si de asemenea sa treaca la betonarea si asfaltarea zonelor aflate in stare de paragina”, spune viceprimarul Traian Stoia.

autogara autotim cartierul iosefin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026701 (s)