News Flash:

Condimentul care te ajuta sa opresti sangerarile in 10 secunde

6 Mai 2016
9983 Vizualizari | 1 Comentarii
sangerare2
Daca te-ai taiat, unul dintre cele mai bune remedii pentru a reduce sangerarea, dar si durerea asociata in astfel de accidente, este piperul Cayenne, care nu este altceva decat o pudra de ardei iute, obtinuta din coaja si semintele ardeiului iute de Cayenne, uscate si macinate. 

Pudra Cayenne 
poate fi aplicata direct pe rana sau chiar administrata oral pentru a opri sangerarea. Este un remediu excelent pentru sangerari nazale, taieturi adanci sau simple zgarieturi. Ardeiul iute Cayenne are proprietatea de a grabi coagularea sangelui, limitand astfel pierderile. 

Cum folosesti pudra Cayenne

O presari direct pe taieturi sau zgarieturi. Nu te ingrijora, nu arde. Ba din contra, calmeaza durerea. O cataplasma cu pudra Cayenne aplicata pe rana iti asigura vindecarea in conditii de siguranta si de multe ori fara sa lase o cicatrice. 

De asemenea, pentru sangerarile interne puteti bea o ceasca cu apa fierbinte in care ati adaugat si omogenizat bine o lingurita de piper Cayenne.

te-ai taiat durerea piperul cayenne pudra cayenne zgarieturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Florin Catargiu  | #1504
Credeam ca numai la BZI se intimpla sa se amestece piprul cu ardeiul ,dar vad ca sunteti toti la fel de "destepti " cind copiati cate ub articol folosind google translator .Pai ori e piper ori e ..ardei iute .Nu va trece prin cap ca nu o sa va mai ia lumea in serios.Nici o poveste ,nu ? ca si asa nu prea va ia . Corect. Publicitate sa fie si restul vine de la sine (si aici ma refer la ce va zic in gind aiai care se mai si gindesc putin la ce citesc.....
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)