News Flash:

Pozitia intima care le garanteaza femeilor placere maxima

5 Mai 2016
3971 Vizualizari | 1 Comentarii
femei sexy
Misionarul este probabil pozitia sexuala cel mai frecvent folosita de cupluri. Totusi, trebuie cunoscute cateva secrete, pentru ca partida de sex sa fie memorabila pentru ambii parteneri.

In primul rand, barbatul ar trebui sa renunte la varianta clasica, promovata de obicei si filmele pentru adulti. Mult mai confortabila este pozitia numita CAT (coital alignment technique – tehnica de aliniere coitala, n.r.), care este de fapt o varianta usor modificata a pozitiei misionarului. In aceasta pozitie, recomandata de expertii Men's Health, femeia sta intinsa pe spate, iar barbatul este deasupra. 

Spre deosebire de pozitia misionarului, in acest caz barbatul trebuie sa se pozitioneaze putin mai sus, astfel incat umerii lui sa fie peste umerii partenerei. Intervin si alte mici diferente. In loc de miscari rapide, barbatul ar trebui sa incerce sa se miste mai lent, astfel incat sa poata stimula mai bine clitorisul partenerei. Un alt secret este indoirea genunchilor, potrivit adevarul.ro. 

Ideal este ca femeia sa stea cu un picior indoit, cu talpa sprijinita pe pat, intr-o parte sau alta a partenerului. In acest fel, femeile vor avea mai multa libertate, isi vor putea misca mai usor soldurile si vor ajunge mai repede la orgasm. CAT este singura pozitie sexuala garantata prin studii stiintifice ca le ajuta pe femei sa aiba orgasm, prin urmare orice barbat ar trebui sa o cunoasca si sa o foloseasca.

misionarul pozitia sexuala cupluri secrete parteneri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Hot angels  | #1503
Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)