News Flash:

Condamnarea lui Alin Lupsa de la Gaz pe Foc, un adevarat SOC pentru cunoscuti

13 Decembrie 2013
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Alin Lupsa
Alin Lupşa, membru al trupei Gaz pe Foc, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Vestea a venit ca un şoc atat pentru Alin, care era convins că nu va fi închis, dar şi pentru Paul Panait, colegul său de formaţie.
Alin şi Paul tocmai stabiliseră să plece în turneu din nou împreună şi zilele acestea ar fi avut primul concert la Oradea. Insă marţi, toate planurile proaspăt reunitei trupe au picat cand judecătorii au dat sentinţa. Paul este încă în stare de şoc şi nici nu a apucat să vorbească mult cu Alin.
"Mi-a spus că trebuie să meargă de dimineaţa la poliţie să se predea. Sunt şocat şi acum. Nu mai ştiu alt artist care să fi fost închis. M-a sunat toată lumea a doua zi. Alin m-a sunat seara să îmi zică, pe 10 decembrie. Eu ştiam că e în proces, dar mi-a spus că s-au rezolvat treburile. A ţinut un minut, două convorbirea. Trebuia să mergem la Oradea, mi-a spus că toate cad. A fost exact ca în filme. Era foarte ok acum vreo zece zile, mi-a spus că e ok. Dar eu l-am simţit cu povara pe umeri", a explicat Paul pentru "Poveştiri adevărate".
Condamnarea a venit complet pe neaşteptate şi, deşi se ştia că Alin avea probleme cu legea, cunoscuţilor lui nu le-a venit să creadă că artistul va merge la închisoare. Ba chiar, unele persoane au crezut că întreaga poveste e doar o strategie pentru a promova trupa. 
"Nu cred că era o persoană atat de importantă în dosare. Cred că a căzut într-o oală alături de ceilalţi, Alin nu prea avea parghi de trafic de influenţă. Nu citeam pe chipul lui să fi fost îngrijorat. Unii au crezut că e o chestie de marketing, că facem asta pentru o relansare, dar nicidecum. E foarte real", a adăugat impresarul trupei, Florin Apostol. Click.ro

alin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006022 (s)