News Flash:

CONCERTELE lunii martie in Romania - Mireille Mathieu, Metal All Stars, dar si Suie Paparude

28 Februarie 2014
2504 Vizualizari | 0 Comentarii
Mireille Mathieu
Mireille Mathieu, Kitaro, Goran Bregovic, Richard Clayderman, Metal All Stars, Hiromi se numără printre starurile internaţionale ce vor concerta în martie la Bucureşti, acestora alăturându-li-se vedete autohtone precum Ştefan Bănică, Vunk, Smiley şi, după o pauză de câteva luni, Şuie Paparude. In luna martie, mai mulţi artişti romani susţin concerte pentru a sărbători Ziua Femeii, printre aceştia numărandu-se şi Ştefan Bănică. Acesta susţine, pentru al patrulea an consecutiv, concerte acustice la Circ & Variete Globus din Capitală, pe 7 şi 8 martie, de la ora 19.30, sărbătorind astfel Ziua Femeii cu cele mai frumoase cantece de dragoste.

Şuie Paparude se întoarce pe scenă, după o pauză de cateva luni, pentru un concert care va avea loc în Atelierul de Producţie, pe 14 martie. In octombrie 2013, Michi (Mihai Campineanu) a suferit un infarct miocardic şi a petrecut mai multe săptămani în spital, după care a avut o perioadă de recuperare. La aproape cinci luni de la acel eveniment, Michi revine pe scenă alături de colegii săi, Bean (Alexe Marius Andrei) şi Hauteculture (Mihai Dobre), în Atelierul de Producţie.

De asemenea, Goran Bregovic revine în Romania împreună cu Wedding and Funeral Band, pentru a susţine concertul "Champagne for Gypsies", pe 6 martie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti. "Champagne for Gypsies" este titlul celui mai recent album al lui Goran Bregovic, pentru care artistul bosniac a colaborat cu Gipsy Kings, Gogol Bordello şi Florin Salam. De altfel, Florin Salam va urca pe scena Sălii Palatului, pe 6 martie, alături de Goran Bregovic.

In perioada 10 - 15 martie, se va desfăşura, în Capitală, Festivalul Internaţional de Percuţie/ International Percussion Music Radio Festival, artişti percuţionişti renumiţi şi apreciaţi urmand să vină de pe importante scene ale lumii la Sala Radio din Capitală. Folosind unele instrumente muzicale familiare publicului, dar şi altele exotice, cu o formă adesea amuzantă, dar însumand o gamă extrem de variată de sonorităţi deosebite, precum timpanul, toba, tamburina, vibrafonul, marimba, xilofonul, artiştii vor interpreta lucrări ce pun în valoare aceste mijloace de expresie care fac parte din cea mai veche familie de instrumente folosită pe Pămant, după vocea umană.

Totodată, Richard Clayderman, unul dintre cei mai iubiţi pianişti ai lumii, revine la Bucureşti, pentru a susţine un concert la Sala Palatului, pe 19 martie, de la ora 20.00. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Cameratei Regale, întregul spectacol fiind condimentat de percuţionistul Daniel Ciampolini. "Prince of Romance", aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cantece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, "Ballade pour Adeline".

Un alt concert aşteptat, în luna martie, este cel pe care îl va susţine Mireille Mathieu. Una dintre cele mai populare cantăreţe franceze, Mireille Mathieu va canta pentru prima dată la Bucureşti, pe 24 martie, la Sala Palatului. Artista va veni la Bucureşti alături de cei 26 de instrumentişti ai orchestrei sale. Audienţa va beneficia de experienţa unui spectacol grandios, două ore excepţionale de muzică live presărate cu melodiile de succes lansate pe parcursul carierei sale, precum "Mon Credo", "C'est Ton Nom", "Acropolis adieu", "Ne me quitte pas", "Santa Maria" şi "Tous les enfants chantent avec moi".

Max Cavalera, Phil Anselmo şi Joey Belladona sunt caţiva dintre muzicienii care fac parte din proiectul Metal All Stars, care vine în premieră în Romania, pe 24 martie, în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. Pentru prima dată în Romania, titanii metalului se vor reuni într-un show de peste patru ore. Pe scenă vor canta împreună artişti de calibru care au avut contribuţii incontestabile la dezvoltarea muzicii metal: Phil Anselmo (Pantera, Down), Zakk Wylde (Black Label Society, ex-Ozzy Osbourne), Max Cavalera (Sepultura, Soulfly), Joey Belladona (Anthrax), Udo Dirkschneider (Udo, Accept), Cronos (Venom), Rob Blasko Nicholson (Ozzy Osbourne), Brian Fair (Shadows Fall), Ross the Boss (Manowar), Jon Donais (Anthrax), Jasin Todd (ex-Shinedown), Matt Bachand (Shadows Fall), Nick Menza (ex-Megadeth), Aaron Rossi (Ministry, Prong) şi Jesse Billson. Evenimentul va avea loc sub forma unui mini-festival, fiecare artist cantand piesele trupei din care provine. Inimile fanilor vor bate la unison pe acordurile celor mai cunoscute piese Pantera, Sepultura, Ozzy Osbourne, Anthrax, Megadeth, Shadows Fall, Accept, Kobra and the Lotus şi nu numai.

De asemenea, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică prezintă "Pasărea Rock" - cel mai nou proiect muzical al celor trei -, printr-un concert care va avea loc pe 25 martie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală.

Lista concertelor lunii martie în Bucureşti:

1 martie

Smiley - Sala Palatului (20.00)

Dean Bowman & Friends - Clubul Ţăranului din Bucureşti (21.30)

Sasha, 2ManyDJs, Art Department şi Ali Nasser, la primul party The Mission din 2014 - Sala Polivalentă (22.00)

Daddy G, Waldeck şi Moonlight Breakfast - Arenele Romane (22.00)

Heion (Dansul şi avansul #7) - Club Colectiv

ROA - Clubul Molotov (22.00)

2 martie

Kitaro - Sala Palatului (19.00)

4 martie

Antarctica - Question Mark (21.00)

ZOB şi E.M.I.L - Club Underworld (21.00)

5 martie

Alejandro Vela (recital pian) - Sala Radio (19.00)

6 martie

Jan Bokszczanin (recital orgă) - Sala Radio (19.00)

Goran Bregovic şi Florin Salam - Sala Palatului (19.30)

Partizan - Underworld Club (21.00)

Vunk - Hard Rock Cafe (21.30)

7 martie

Orchestra Naţională Radio (dirijor Sascha Goetzel) - Sala Radio (19.00)

Ştefan Bănică Jr. - Circ & Variete Globus (19.30)

Compact - Club Live (22.00)

8 martie

Ştefan Bănică Jr. - Circ & Variete Globus (19.30)

Luna Amară - Club Fabrica (21.00)

Silviu Pasca - Club Puzzle (22.00)

10 martie

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

11 martie

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

12 martie

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

13 martie

Direcţia 5 - Hard Rock Cafe (21.30)

Grimus - Colectiv (20.00)

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

14 martie

Viţa De Vie şi Litera 1 - Molotov Club (20.00)

Mihai Mărgineanu - Club Live (22.00)

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

Şuie Paparude - Atelierul de Producţie

15 martie

Festivalul Internaţional de Percuţie - Sala Radio

17 martie

Taxi -Sala Palatului (20.00)

19 martie

Corul Academic Radio - Sala Radio (19.00)

Richard Clayderman - Sala Palatului (20.00)

20 martie

Big Band Radio - Sala Radio (19.00)

Voltaj - Sala Polivalentă (19.30)

Paula Seling & Live Band - Hard Rock Cafe (21.00)

21 martie

Orchestra Naţională Radio (dirijor Tiberiu Soare, pian - Razvan Victor Dragnea) - Sala Radio (19.00)

Rob Kingsley - Hard Rock Cafe (22.00)

Cargo - Club Live (22.00)

Tothem (în deschidere An Theos şi Scarlet Moon) - Ageless Club (20.00)

22 martie

Camerata regală - Ateneul Roman (19.00)

24 martie

Mireille Mathieu - Sala Palatului (19.00)

Metal All Stars - Pavilionul Central Romexpo (19.30)

25 martie

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică (Pasărea Rock) - Sala Palatului (19.00)

Hiromi - Sala Radio (20.00)

26 martie

Orchestra de Cameră Radio (dirijor Cristian Brancuşi) - Sala Radio (19.00)

27 martie

Iris - Hard Rock Cafe (21.00)

28 martie

Orchestra Naţională Radio (dirijor Cristian Măcelaru, soprană Irina Iordăchescu) - Sala Radio (19.00)

29 martie

Horia Brenciu - Romexpo (19.00) Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021008 (s)