News Flash:

Mircea Dinescu se umple de bani la TVR. Iata ce SALARIU FABULOS are

28 Februarie 2014
2070 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea dinescu
Televiziunea publică a anunțat oficial, la începutul lunii februarie, că Mircea Dinescu va avea o emisiune la TVR 1 și o alta la TVR 2. Poetul bucătar vine la TVR în contextul în care Stelian Tănase, directorul instituției, face schimbări majore în grila de primavară, în care realizatori de talk-show atrași de la alte posturi ar urma să-i înlocuiască pe moderatori angajați ai TVR.
Potrivit surselor reportervirtual.ro, contractul care a fost parafat, într-o zi nelucrătoare, conține sume incredibile pentru Dinescu.
Astfel, pentru emisiunea "Politică și delicatețuri"  difuzată de TVR 1 Stelian Tănase i-a oferit 1.600 de euro, iar pentrutalk-show-ul de pe TVR2 suma de 600 de euro. Cu opt ediții lunar, Dinescu va încasa 8.800 de euro.
Dinescu a refuzat să comenteze. motivand faptul că există clauze de confidențialitate ce nu pot fi încălcate.
In emisiunea "Politica și delicațeturi" , el va prezenta "rețete simple, dar pline de rafinament, ale ospețelor boierești de la începutul de secol XX" și va avea invitate personalități din actualitatea romanească, împreuna cu care va oferi "opinii tranșante despre evenimentele săptămanii".
Iar la  TVR 2, Mircea Dinescu va avea un talk-show programat la ore de maximă audiență în care va încerca să afle răspunsul la întrebarea: "este destinul Romaniei influențat de oamenii politici sau de personajele care, mai sub lumina reflectoarelor sau mai din umbră, compun Top 300 romanesc?" 
Tot la TVR 2, el "va avea intervenții în diverse emisiuni, în funcție de evenimentele care apar".​
Emisiunile sale vor putea fi urmărite din martie cand televiziunea publică va schimba grila. 

dinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030626 (s)