News Flash:

Concert doom metal in Manufactura 

5 Octombrie 2022
307 Vizualizari | 0 Comentarii
TFOS

Vineri in 7 octombrie de la ora 19.00, va asteptam in Clubul Manufactura la o seara de speed & doom metal, cu The Father of Serpents si Kobolt din Serbia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2T3zCgza9Nc

 

THE FATHER OF SERPENTS este o cunoscuta trupa sarba de doom metal, formata in 2015 la Belgrad. Formatia are doua albume lansate – "Age of Damnation (2017) si "Years Lost in Darkness" (2020) - si lucreaza in prezent la a treia lansare. Stilul ambiental combinat cu acordurile joase si sunetul greu din timpul concertelor aduc fanii in wow, in timp ce trupa isi gaseste inspiratia din nume mari ale scenei doom metal precum Katatonia, Paradise Lost, Moonspell, MDB, Swallow The Sun si altii.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sxEzCh2Aw3g

 

Format in 2015, Kobold este un trio puternic cu un sunet aparte de Speed Metal, cu riff-uri rapide si brutale, grele si tehnice. Trupa si-a croit drumul prin scena metal sarbeasca, unde sustine concerte atat in cluburile mici pana la scenele festivalurilor de profil. Kobold isi promoveaza in prezent al treilea album de studio numit "Technofascism". „Ultimul album Kobold este cel mai greu si cel mai ambitios dintre toate. Nu este putin lucru pentru acest trio care a dezvoltat o noua abordare vicioasa a metalului pe care il iubeste. Este o abordare proaspata a vitezei si thrash-ului care trage din batrani (Exodus, Mercyful Fate, Anthrax), dar forteaza muzica sa evolueze. Fanii vor auzi si o puternica influenta germana (Living Death, Kreator)."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005865 (s)