News Flash:

Compania Tarom va opera de pe Aeroportul Targu Mures cinci zboruri saptamanale

6 Noiembrie 2013
1354 Vizualizari | 0 Comentarii

Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului 'Transilvania' din Targu Mureș, Vladimir Vasilescu, a anunțat miercuri că, începand din data de 17 noiembrie, Compania Tarom va opera de pe Aeroportul 'Transilvania' cinci zboruri săptămanale, cu două mai multe decat în perioada de vară.

'Aeroportul Internațional 'Transilvania' Targu Mureș împreună cu operatorul aerian național Tarom facilitează deplasarea pasagerilor pe ruta internă Targu Mureș — București și retur, începand din data de 17 noiembrie 2013, pasagerii din regiunea deservită avand la dispoziție cinci zboruri săptămanale, față de doar trei curse operate în perioada programului de vară. Astfel pasagerii noștri vor dispune de legături aeriene eficiente, efectuate în interes de business, turistic sau de studii din centrul țării către capitală, atat în timpul săptămanii, cat și în week-end', se arată într-un comunicat de presă semnat de Vladimir Vasilescu.

Potrivit documentului, Aeroportul Internațional 'Transilvania' Targu Mureș asigură transportul aerian al pasagerilor din centrul țării către cele mai importante capitale și orașe europene — Bruxelles, Budapesta, Dortmund, Frankfurt, Londra, Madrid, Milano, Munchen, Paris și Roma — facilitand, în același timp, și o legătură aeriană eficientă cu Bucureștiul.

Documentul precizează că zborurile interne Tarom vor fi efectuate în zilele de luni, marți, miercuri, vineri, sambătă cu plecare de la Targu-Mureș la ora 05:50 și aterizarea programată la ora 06:50 pe Aeroportul Internațional 'Henri Coandă' București, respectiv returul, cu decolarea programată la ora 21.00 în fiecare zi de luni, marți, joi, vineri și duminică de la Otopeni și aterizarea la Aeroportul din Targu Mureș la ora 22.00. AGERPRES


compania tarom vladimir vasilescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005650 (s)