News Flash:

Noul trend in materie de huse pentru protectie: ce e la moda in 2020?

15 Ianuarie 2020
1304 Vizualizari | 3 Comentarii

Moda accesoriilor gsm si mai ales a huselor de protectie tine pasul cu aparitiile de device-uri. Pe masura ce noi versiuni de telefoane inteligente apar, producatorii de accesorii vin sa completeze preferintele publicului. La capitolul huse vorbim nu doar despre o necesitate – cea de protectie si pentru a intretine in stare cat mai buna un telefon. Tot mai accentuata este pretentia ca husele sa fie estetice sau atat de bine fabricate incat abia sa fie depistate.

Pentru pretentiile oricarui utilizator, magazinul online Stifler pune la dispozitie huse variate. In principal vorbim despre huse pentru modele de Huawei, Samung si iPhone, printre cele mai populare smartphone-uri.

Ce cauta publicul atunci cand vine vorba de alegerea unei huse

In primul rand, se axeaza pe tipul de model de smartphone si apoi restrange lista de optiuni la cele care corespund cu pretentii diverse. Functia anti soc este cea preferata sau cea anti amprenta, pentru cei mai sofisticati. Sa fie rezistenta la cazaturi, avand in vedere stilul actual de utilizare a telefonului, sa nu acopere inutil ecranul, sa reziste in orice conditii - sunt printre altele cerintele publicului.

Sau cel putin ar trebui sa fie. In mare parte criteriile de acest gen vin in plan secund, pentru ca ce impresioneaza este primul impact. Atrasi de culori si de aspect, unii se gandesc ca in fond orice husa poate proteja, dar conteaza mai mult ce etaleaza, ce aspect are telefonul.

Stiluri in voga in 2020

Exista o diversitate de stiluri, iar despre gusturi nu se discuta spune o vorba celebra. Exact ca si la moda clasica, cea vestimentara sau a accesoriilor, si cand vine vorba de moda acestor accesorii se poarta ce este potrivit. Altfel spus, interesul este de a urmari tipologia huselor conform cu tipul de smartphone.

Se poarta stilul minimalist si functional, stilul practic. Pe stifler.ro modele de acest gen sunt optiunile ce predomina. Sunt disponibile si mai multe culori la acelasi model de husa, motiv in plus pentru care doritorii isi pot alege dintre cele preferate, tinand cont de o paleta cromatica la moda de asemenea – pentru cunoscatori, institutul Pantone a anuntat ca nuanta anului 2020 este albastrul clasic, o culoare placuta si potrivita la orice varsta.

Husa cu bumper magneti si sticla securizata – este una din tipurile de husa potrivite si edificatoare pentru recomandarile de actualitate. Acest model este disponibil ca husa A70. Implica protectie atat pe spate, cat si la display. Se inchide pe baza de magnet, adica dintr-o simpla miscare, rapida. Transparenta, permite smartphone-ului sa iasa in evidenta, vizibil in toate detaliile si cu acces la orice port al acestuia.

Husa mata – este un alt stil sofisticat. De data aceasta o atractie maxima o reprezinta combinatia de culori si accente cromatice. Vorbim despre un silicon flexibil, dar premium, de calitate, rezistent, cu strat de protectie dublu, dar care nu implica un efort in a folosi butoanele spre exemplu.

Ramane favorita si husa 360, cea care protejeaza cu o carcasa solida si rigida, creand si un contur pentru display. O alta vedeta este husa cu flip mirror, interesanta si pretentioasa, avand in vedere efectul de tip oglinda. Ca un bonus, o astfel de husa va pune sa scoateti din buzunar nu atat de multi bani, mai ales ca sunt oferte active curente la Stifler.

In loc de concluzii

Stilurile huselor care anul acesta sunt in voga sunt variate si dintre cele mai colorate. Sunt cele care trec de la o extrema la alta, de la cele simple la cele sofisticate. Pentru preferinte complexe Stifler.ro pune la dispozitie huse cu functii anti alunecare, anti amprenta, anti praf printre altele. Huse de tip mirror, carcasa, flip cover, precum si folii din sticla se regasesc aici pentru cei care inteleg ca investitia in aceste accesorii nu trebuie amanata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

cialis coupon  | #51976
can ubuy cialis on streets  | #52046
Introduceti comentariul dumneavoastra
Segree  | #52625
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)