News Flash:

Un bărbat din Botoșani a murit după ce a incercat sa se trateze acasa de Covid

18 Februarie 2021
699 Vizualizari | 1 Comentarii
paracetamol

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 70 de ani, care era infectat cu Sars-Cov-2, a murit din cauza unei afectări hepatice grave, după ce a luat supradoză de paracetamol pentru a se trata. Rudele le-au spus medicilor că bărbatul lua câte două tablete la fiecare două ore.

Bărbatul a fost preluat de acasă de o ambulanţă şi dus la spital în stare critică, având afectare hepatică gravă, ca urmare a consumului exagerat de paracetamol, conform mediafax.ro.

Rudele bărbatului le-au pus medicilor că timp de o săptămână bărbatul a luat câte două tablete la fiecare două ore pentru a se trata acasă de COVID-19.

„Pacientul avea 70 de ani, era din oraşul Săveni. S-a solicitat ambulanţa la domiciliu, fiind într-o stare gravă, stare comatoasă. Pacientul a fost luat de la domiciliu şi transferat la Botoşani. În urma declaraţiilor familiei, pacientul prezenta de mai bine de o săptămână simptome respiratorii, tuse, dureri toracice, febră, frisoane şi, de mai bine de câteva zile, lua tratament cu paracetamol, un gram la patru ore. În momentul în care a ajuns la UPU pacientul era într-o stare gravă, a fost transferat ulterior pe ATI, unde s-a instalat stopul cardio-respirator, s-au încercat manevre de resuscitare, dar fără succes. În urma testului rapid antigen, pacientul era pozitiv. A fost testat şi PCR în UPU şi a ieşit, de asemenea, pozitiv”, a spus, la Aleph News, şeful DSP Botoşani, dr. Monica Adăscăliţei.

În prezent nu se cunoaşte câte tablete de paracetamol a luat, în total, bărbatul, fiind o anchetă în curs, care va stabili şi dacă acest pacient a fost cosultat de un medic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Boychova Ignatova  | #51124
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004913 (s)