News Flash:

Esx – Din Iași în toată Romania, apoi international

3 Februarie 2020
3473 Vizualizari | 5 Comentarii

ESX – o aplicație care ne ajută să facem mișcare. Simplu. Rapid. Mai ieftin.

Înainte de toate, hai să vă spunem povestea lansării aplicației ESX și cum ajunge aceasta să aibă succes în toată țara. Povestea ESX începe la Iași, unde un anteprenor cu 12 ani de experienta in business, din dorința de a inova modul în care mișcarea poate ajunge un stil de viață și nu un obiectiv pe care fiecare îl setăm la început de an și care ajunge să nu îl atingem niciodată, pune bazele unei aplicații smart

Sistemul creat vizează acele persoane ce își doresc un stil de viață sănătos și echilibrat prin mișcare. Astfel, cu ajutorul aplicației ai acces la sali de fitness când vrei și oriunde vrei. Practic îți găsești mult mai ușor sala, fie mai aproape de casă, fie de locul de muncă și le poți schimba după bunul plac.

Antreprenorul s-a bazat pe cele spuse de oamenii de zi cu zi, a analizat nevoile lor și astfel a dezvoltat sistemul ESX – o aplicație ce se poate descărca atât pe Android, cât și IOS și îți poate oferi posibilitatea de a face mișcare când vrei și unde vrei. Acesta a analizat principala nevoie a oamenilor și aceea fiind nevoia de a găsi o sală aproape de aceștia. Astfe,l cu ajutorul aplicației utilizatorii nu au acces doar la o sală, ci la o multitudine de săli partenere, cu posibilitate de schimbare oricând.

O situație ce a dat de gândit, a fost că multe abonamente la sală erau achiziționate și ulterior neutilizate, astfel prin sistemul ESX se oferă posibilitatea de a achiziționa un abonament și a începe să îl folosești când vrei tu în termen de 30 zile de la achiziționare.

Povestea ESX a început la Iași, iar după succesul înregistrat, peste 15.000 de clienți, compania s-a dezvoltat ajungând astăzi să fie prezentă în 10 orașe din România, cu o retea de aproximativ 100 de cluburi de fitness & gym. Andrei Trofin, fondatorul companiei ESX, preconizeaza ca pana la finalul acestui an, reteaua va fi de peste 500 de sali de fitness din toata tara.

Suntem liberi să credem că totul se dezvoltă foarte bine, așa cum susțin și clienții ESX.

M-am gândit mult şi bine dacă să merg şi eu la sală ca prietenele mele. Sunt mult mai pretenţioasă, dar adevărul este că mă şi demotivez uşor. Ce fac dacă nu o să am timp să merg la sală? Dau banii pe o lună, mă duc o dată, de două ori şi mi-e teamă să renunţ. Mereu mi-am zis că mă apuc de la începutul lunii, dar sinceră să fiu, nu am avut timp să stau să caut săli şi să mă uit ce clase au fiecare. Mi-a plăcut când am găsit aplicaţia ESX, erau toate sălile la un loc şi am putut să fac o comparaţie în câteva minute. După ce am mers prima oară cu ESX la sală, am zis că e cel mai tare lucru… “ afirmă o clientă ESX.

Acum totul este simplu pentru utilizator. Acesta intră pe site-ul AbonamenteSali.ro, achiziționează abonamentul online, descarcă aplicația și apoi se bucură de experiența la sală prin scanarea unui cod la intrarea în sală. Astfel, totul este rapid, ușor și plăcut.

Reteaua de parteneri ESX din Timisoara, a ajuns sa numere 22 de sali de fitness. Unele dintre acestea sunt:

Intenso Fitness

CS Florin Teodorescu (Sala Olimpia)

Gym One

Iguana Fitness Club

Diesel Fitness

Club Stil

Smartfit Studio

HaltereClub Timişoara,

Extreme Fitness,

Fitness Planet şi multe altele.

Cu ESX poti merge azi la Fitness, maine la Yoga.. Tu alegi!

Abonamentul ESX poate fi achiziţionat online de aici: AbonamenteSali.ro

 

Galerie Foto

abonament_sali.png
acces la sistemul esx
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (5)

chloroquine phosphate tablets  | #51086
chloroquine phosphate cvs hydroxychloroquine aralen chloroquina
Introduceti comentariul dumneavoastra
plaquenil wiki  | #51137
erectile pills canada stopping plaquenil erectile suppliers
can ubuy cialis on streets  | #51990
cialis alternative  | #52057
Segree  | #52688
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006196 (s)