News Flash:

Lucky Studio – cum, de ce si intrebari care te framanta despre videochat

18 Februarie 2015
5999 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT foto 1
“Never say never” spune o vorba a americanilor. Spun si romanii: “niciodata sa nu spui niciodata”, deci credem, la nivel extins, ca ceea ce pare fara sansa la un moment dat defineste ceea ce vom avea parte. Poate ca nu vei ajunge sa lucrezi la videochat, dar poate ca prietena ta cea mai buna o va face, asa ca nu trebuie sa fii reticent la idee. 
Avem cu totii intrebari, mai ales ca acest domeniu nu este totusi atat de comun sa spunem. Intrebam pe cei de la Lucky Studio din Iasi care sunt ideile ce ii caracterizeaza. Cum, de ce asa, de ce videochat si cum fac ca fetele sa fie multumite sa lucreze aici. Sunt multe intrebari, stiu, doar ca hai sa descoperim macar cateva raspunsuri:
Cum ati decis ca industria videochatului sa va fie loc de “plantat” radacinile Lucky Studio?
“Aveam experienta in spate, stiam baza acestui lucru si pur si simplu am mers ca afaceristul tot inainte. Doar ca marea diferenta la noi a fost chiar punctul de plecare, acela de a avea un studio unde fetele sa lucreze cu drag, un salon de lux. Vezi tu, videochatul are si el tentele lui si daca stii pe ce sa mizezi, ai de castigat. Noi am inteles asta, fetele au inteles asta si uite-asa colaboram cu succes”. 
 Cum se lucreaza in videochat?
“Nu putem spune cum se lucreaza in videochat, putem spune cum se lucreaza la noi, la Lucky Studio Iasi. In primul rand suntem dedicati acestui domeniu, este afacerea pe care o crestem din suflet. Oferim fetelor salarii foarte bune, conditii de asemenea. Ce trebuie sa stie lumea este ca la noi se lucreaza si pe profil non adult si asta inseamna pura conversatie cu cei care iti intra online pe chat. Asta schimba deja tiparele.”
Care e secretul de a continua, in ciuda unora care arata cu degetul spre acest tip de job?
“Nu ne intereseaza practic. Putem spune ca in orice domeniu exista si carcotasi; despre minerit se va spune ca iti afecteaza sanatatea, despre muncitori pe camp, ca isi consuma energia si ii imbatraneste mai devreme. Exista mereu opinii si opinii. Noi, cei de la Lucky Studio Iasi, suntem seriosi in ceea ce facem si mergem mai departe.” 
Cum sunt fetele care lucreaza la videochat?
“Din nou, nu putem spune cum sunt fetele in general, ci cum este la Lucky Studio. Le numim modele de videochat, sunt respectate si au parte de intimitate. Mai mult decat un contract, au parte de conditii  foarte bune. Asa ca aprecierea pe care le-o oferim se rasplateste cu seriozitatea lor. Sunt fete indraznete, cu planuri  mari in viata, dar cel mai important este ca sunt deschise la minte.”
Nu oricine alege un astfel de job. Clar. Nu toti il accepta, dar trebuie sa spunem ca din perspectiva banilor care se fac din acest tip de job exista profit ce te face sa invidiezi un astfel de succes. Data viitoare curiozitatea despre acest domeniu ne va face sa descoperim si un punct de vedere direct de la modelele lor!

Galerie Foto

BZT_foto_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Alina  | #291
bai e misto rau sa lucrezi la lucky. Nu stiu altii ce parere au da eu sunt model acolo si imi fac toate mofturile oricand am chef!
Carmina  | #292
chiar mergi cu placere la munca. Ai camera ta in care lucrezi, mobilata super smecher, ai machiaj si coafura asigurate gratis si cursuri de engleza la fel. Ce poti sa iti doresti mai mult?
Introduceti comentariul dumneavoastra
Daria  | #293
cati dintre voi pot spune ca au castigat 1000-1500 euro intr-o luna proasta? Ia nu mai comentati aiurea ca nici macar nu stiti ce inseamna domeniul asta!
Aura  | #294
am tot vazut reclame si articole pozitive despre lucky parca nu-mi vine sa cred. Chiar e pe bune? Chiar poti face atatia bani cat se zice? :-S
Daniela  | #295
totul e pe bune. Tocmai ca ai vazut atatea lucruri de bine e dovada ca sunt seriosi cei de la lucky. Doar aia rautaciosi si invidiosi comenteaza aiurea.atatia bani cat se zice? :-S
Raul  | #296
o amica de-a mea lucra acolo... cand am vazut cum e tratata, din ce imi povestea imi venea sa o trimit si pe prietena mea la lucky macar sa incerce.
Caty  | #297
Raul, nu gandesc toti ca tine. Al meu daca ar afla numai ca ma gandesc sa ma angajez la videochat cred ca mi-ar da liber... da na fiecare cu parerea lui.
Veronica  | #298
ideea e ca e un job ca oricare altul. Nu iti impune nimeni sa faci ceva ce nu vrei, dar marea diferenta e castigul. Nu mai ai unde sa castigi atat in Romania noastra.
Lacry  | #299
E fain si programul de lucru.. adica nu ai program :)) ti-l faci tu, dupa cursurile la faculta, dupa nevoile tale... e super fain :D
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006656 (s)