News Flash:

Scene socante la Timisoara! Zeci de masini de la un service auto au fost vandalizate

18 Aprilie 2016
2133 Vizualizari | 1 Comentarii
vandalizat
Un service auto din Timisoara, aflat pe strada Ion Ionescu de la Brad, a fost vandalizat vineri dimineata. Toate cele 10 masini aflate in interior au fost avariate de catre mai multe persoane, ramase pana acum necunoscute. Indivizii care au comis fapta nu au furat absolut nimic, paguba fiind descoperita de proprietar,  vineri.
”Am plecat joi noaptea de aici si la ora 23.30, totul era in regula. Vineri, la ora 9, am venit sa deschid service-ul si am vazut lacatul spart si usa fortata. Zece masini aflate in spatiul in care lucrez au fost avariate: parbrizele au fost sparte, iar caroseriile indoite. Nu am dusmani, nu am facut rau nimanui. Nu am clienti suparati, am vrut sa impac de fiecare data, pe toata lumea. Inclin sa cred ca cei care au comis aceasta fapta cunosc domeniul auto. Spun asta pentru ca loviturile aplicate la nivelul caroseriilor au fost la imbinari, acolo unde e foarte greu sa intervii cu o reparatie.  I-am chemat pe oamenii legii care au luat amprente si urmeaza ca luni sa merg la sediul Politiei”, a declarat Penta Bogdan-Andrei, patronul service-ului.
Acesta a mai precizat ca paznicul care a stat noaptea sustine ca vineri dimineata, la ora 4.30, lacatul era pe usa, si ca apoi a urmat schimbul de tura. Urmeaza sa fie verificate toate camerele de luat vederi  amplasate in zona. Potrivit reprezentatilor service-ului, vizionarile de pana acum nu au oferit prea multe detalii cu privire la identitatea celor care au savarsit fapta, scrie ziuadevest.ro.
Bogdan Penta a mai declarat ca va incerca sa ajunga la o intelegere cu proprietarii masinilor, pana cand Politia va rezolva cazul. Pagubele produse se ridica la o valoare aproximativa de 40.000 de euro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Client  | #20678
Nici nu ma mir, la ce magarii face Bogdanel.
Probabil a facut aceeasi manevra ca si la mine: montat piesele noi aduse de client pe alta masina, facut "carpeala", clientul initial s-a prins...si se pare ca a fost ceva mai intreprinzator decat mine. Morala: mai bine mergeti altundeva!
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004823 (s)