News Flash:

Zonele din Timisoara care raman fara curent in aceasta saptamana

27 Aprilie 2015
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii Enel spun ca sunt nevoiti sa intrerupa alimentarea cu energie electrica, in anumite zone si intervale orare, ca urmare a lucrarilor de revizii, reparatii si modernizare programate la reteaua de distributie.
Astfel, luni, 27 aprilie, intre orele 9-16, vor ramane fara curent, partial, locuitorii de pe bulevardele Regele Carol I si General Ion Dragalina, cei de pe strazile Ion Ghica si Alexandru Odobescu din Timisoara, precum si cei din localitatea Giarmata – nr. 855/A.
In aceeasi zi, intre orele 9-18, se va opri alimentarea cu energie electrica si pe mai multe strazi din comuna Dumbravita – Ferventia, Superba, Iaspic, Simplex, Stiintei, Dorului, G. Aron, Platini, Baka, Centaur, Univers, Alunului, P. Sandor, Conac, M. Rusu, Iuventia, Ag, Teiului, Ardealul, Salcamului, Pinului, Nucului, Platinului, Ariadna, Budapesta, Berlin, Bruxelles (p.) si Cetinei, dar si la Jebel partial.
In intervalul 8-21, Enel anunta de asemenea intreruperi in municipiul Lugoj(MICRO 5 – caminul de nefamilisti, Bl. 46, 47, 1-4 MAN, 1si 2 IURT, str. Timisorii – p.) si la Boldur.
Marti, 28 aprilie, sunt programate intreruperi pe alte strazi din Timisoara: Albinelor, Olanda si Divizia 9 Cavalerie (p), intre orele 9-15, respectiv Circumvalatiunii, intre 9-17.
De asemenea, intre orele 8-16, Enel va opri alimentarea cu energie electrica, partial, la Sacosu Mare, iar intre 8-20 din nou la Lugoj (str. V. Braniste, A. Iancu, E. Murgu, Spl. Coposu Bl.15, Bl.Turn-str. 20 Decembrie 1989), la Pietroasa Mare si Costei.
Miercuri, 29 aprilie, intre orele 9-16, se anunta intreruperi de curent la Dudestii Vechi, Sannicolau Mare (p.) si Satchinez, iar intre orele 8-20 din nou in municipiul Lugoj (str. Mocioni si Cernei – p., Comuna din Paris, Oltului si Traian Grozavescu), la Pietroasa Mare si Boldur, scrie tion.ro.
Joi, 30 aprilie, vor fi afectati de intreruperi, partial, intre orele 9-19, consumatorii de pe Calea Buziasului din Timisoara.
In aceeasi zi mai sunt programate intreruperi la Lugoj, pe strazile Bucegi (p.) si Cuza Voda, intre orele 9-13, Mocioni, intre 9-17, Coriolan Brediceanu, Magnoliei, Mihai Eminescu, Bucegi (p.) si A. Odeanu, intre 13-17, la Topolovatu Mic, intre 8-16, si Recas (p.), in intervalul 9-16.
Pentru vineri, 1 mai, Enel nu a anuntat nicio intrerupere in judetul Timis…
Gasiti programul complet al intreruperilor anexat acestui material.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007620 (s)