News Flash:

Va fi SHOW pe Dan Paltinisanu! Al Bano si Ricchi e Poveri vor concerta la Timisoara

24 Aprilie 2015
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
al bano
Cantaretul Al Bano si trupa Ricchi e Poveri vor concerta, in premiera, la Timisoara, pe Stadionul "Dan Paltinisanu", in 12 iunie, spectacolul fiind intitulat "Una fiesta italiana".
Potrivit unui comunicat de presa, de joi, al organizatorilor, pe Stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara va avea loc un concert in premiera sub genericul "Una fiesta italiana", sustinut de legende ale muzicii italiene, cantaretul Al Bano si formatia Ricchi e Poveri.
Evenimentul va avea loc in 12 iunie, de la ora 20.30. Biletele se gasesc la casa de bilete a Stadionului "Dan Paltinisanu", la Agentiile de bilete ale Teatrului National, Operei Nationale, Filarmonicii "Banatul" si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.
In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 250 de lei - categoria VIP, 150 de lei - categoria I, 100 de lei - categoria a II-a, 60 de lei - categoria a III-a.
Conform comunicatului, "Al Bano este vocea italiana cea mai cunoscuta in lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe intreg mapamondul, pentru talentul incredibil si vocea minunata, dar mai ales pentru ca si-a pastrat autenticitatea si nu a tradat niciodata valorile de-a lungul carierei sale extraordinare".
Anul 2015 este declarat anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, la care cantaretul italian a fost prezent de 14 ori, numarul maxim atins de vreun artist participant.
De asemenea, Ricchi e Poveri a scris pagini importante in istoria pop a muzicii italiene si internationale.
Povestea grupului Ricchi e Poveri, "una din cele mai versatile, stralucitoare si iubite formatii de pe scena europeana", a inceput la Genova, in 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a castigat un palmares impresionant de premii si distinctii, a vandut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cantece si a concertat pe tot mapamondul. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004742 (s)