News Flash:

Zodiile care vor fi protejate de divinitate in luna decembrie. Afla si tu daca te numeri printre nativii norocosi

18 Noiembrie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop Minerva 16 22 octombrie 2016 1024x725

Cea mai frumoasa luna din an se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care astrologii au realizat deja horoscopul pentru decembrie. Trei dintre zodii, spun acestia, vor avea mare noroc in toate domeniile

Iata care sunt cele trei zodii norocoase:

FECIOARA: Chiar daca Fecioara nu stie sa se bucure de succesele sale, in decembrie va trebui sa invete sa faca asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie sa profite daca vrea sa evolueze profesional.

BALANTA: Si Balanta are parte de ceea ce isi doreste in luna decembrie. Se vor schimba foarte multe lucruri in viata ei, mai ales din punct de vedere familial.

SAGETATOR:  Acest nativ de foc se va inmuia in fata darurilor venite din partea celor dragi, in fata complimentelor si dovezilor permanente de afectiune pe care le va primi. De asemenea, incepand cu data de 15 decembrie se va bucura din plin de tot felul de beneficii materiale.


Top 4 zodii protejate de DIVINITATE in luna decembrie

Cele 4 zodii care vor fi sub protectie divina sunt:

TAUR – A doua jumatate a anului a fost pentru Taur una anevoioasa. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obtine lucruri simple, la indemana oricui. Vestile bune vin in luna decembrie pentru acest nativ silitor. Toata munca lui va fi rasplatita atat financiar, cat si spiritual. Taurul va renaste din propria cenusa.

FECIOARA – Fecioara este in general pe lista zodiilor protejate. In luna decembrie, Divinitatea le va aduce in cale oameni minunati, cu povesti de viata impresionante in fata carora se vor putea deschide fara niciun fel de retinere.
Chiar daca Fecioara nu stie sa se bucure de succesele sale, in decembrie va trebui sa invete sa faca asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie sa profite daca vrea sa evolueze profesional. Desi in mod obisnuit in decembrie nu prea se gasesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vietii sale. Nativii care isi cauta un loc de munca de ceva vreme isi vor indeplini visul.

BALANTA – Si Balanta are parte de ceea ce isi doreste in luna decembrie. Se vor schimba foarte multe lucruri in viata ei, mai ales din punct de vedere familial.
Balanta are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumatate a lunii decembrie. Trebuie sa fie extrem de atenta la multe situatii care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot parea periculoase.
Balanta a invatat de-a lungul anului sa nu interpreteze lucrurile fara o amanuntita analiza. Divinitatea ii va arata calea corecta si de aceasta data.

SAGETATOR – Sagetatorul va avea ocazia sa isi definitiveze anumite planuri. Acest nativ de foc se va inmuia in fata darurilor venite din partea celor dragi, in fata complimentelor si dovezilor permanente de afectiune pe care le va primi.
De asemenea, incepand cu data de 15 decembrie se va bucura din plin de tot felul de beneficii materiale. La fel ca celelalte zodii, si Sagetatorul se poate astepta la o marire salariala, la o avansare in functie sau, cine stie, chiar la schimbarea domeniului in care activeaza.
Persoana iubita ii va fi aproape la bine si la greu. Sagetatorul termina anul, asadar, sub protectie divina.


fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006119 (s)