News Flash:

Zodiile care se gandesc numai la sex

4 Ianuarie 2017
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Acestea sunt cele trei zodii care se gandesc la sex in orice moment. Sunt gata oricand de o partida de amor ca la carte si nu ar spune "nu" unei aventuri.

LOCUL 3: FECIOARA
Usor introvertite, in aparenta, atunci cand vine vorba despre sex, Fecioarele insa pun la cale tot felul de planuri pentru a-si atrage partenerul in capcana sexuala. Fecioarele sunt pasionale si dau totul atunci cand vine vorba despre o noapte incendiara. 
LOCUL 2: SCORPION
Nici cu Scorpionii sa nu ne fie rusine cand vine vorba de sex. Adevarate animale in pat, priceputi la vorbe care imbrobodesc femeile dintr-o secunda si foarte atenti sa se simta bine chiar si cu o simpla atingere, Scorpionii sunt adevarate ”masini de facut sex”. 

LOCUL 1: TAUR
Campionul sexual al zodiacului este Taurul. Acesta emana prin pori sex, atunci cand apare intr-un colectiv, toata lumea isi intoarce capul dupa acest semn zodiacal, fie ca este femeie sau barbat. Taurii au un mare talent de cuceritori, acestia tinand cont de sensibilitatile partenerului sexual, pe care uneori le exploateaza doar de dragul jocului erotic.

zodii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)