News Flash:

Trucuri pentru un amor incendiar in masina!

4 Ianuarie 2017
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
sex in masina2
Evita contactul cu pielea de pe scaune – arsurile cauzate de frecarea pielii cu materiale de genul pielii pot fi extrem de dureroase si arzatoare....la propriu. Daca totusi singura ta optiune este scaunul din piele, asigura-te ca pui un prosop sau o patura peste el, pentru a reduce riscul iritatiilor.
Nu da jos toata textila – esti intr-o masina, nu intr-un pat confortabil, acasa la tine, departe de ochii curiosilor. Asa ca, retine: nu-ti da jos toate hainele, in nicio situatie, sub nicio forma! Pastreaza cateva elemente vestimentare de baza, cum ar fi o camasa mai lunga,  pentru eventualitatea in care cineva apare in zona si trebuie sa fii imbracat decent.
Daca mai ai si ghinionul ca “acel cineva” sa fie un reprezentant al politiei, ai toate sansele sa te trezesti cu o amenda usturatoare pentru expunere indecenta in public. Si, cel mai important, nu te lungi cu tandreturile si romantismul. Un quickie este cea mai buna alegere!
Woman on top, doar pe scaunul pasagerului – daca te incanta ideea de a face sex pe locurile din fata ale masinii, iti recomand scaunul din dreapta, dat cat se poate de mult pe spate, astfel incat sa existe suficient spatiu pentru miscarile wild, dar si ca metoda de  prevenire a zgomotului produs de rotile suprasolicitate. Si mare grija la frana de mana, nu cumva ca in focul pasiunii sa va treziti ca masina o ia la vale cu voi  “in actiune”.
Bancheta din spate, ideala pentru a diversifica pozitiile - spatiul frontal al masinii este destul de limitat si...la vedere, asa ca bancheta din spate ramane o optiune ideala daca vrei sa te ascunzi de ochii lumii, sa eviti producerea unor accidente stupide  si daca vrei sa ai parte de sex in cat mai multe pozitii.
Un mic pont: incearca pozitia 69. Este super incitanta si ajuta la obtinerea unui orgasm rapid si intens.
Pastreaza muzica in surdina – aceleasi reguli ca la imbracat: nu atrage atentia cu lipsa hainelor, in cazul de fata cu muzica data la maximum.
Intunericul e cel mai bun prieten al sexului – desi ai putea fi tentat sa incerci sa pui in practica o partida de sex ziua in amiaza mare, in locuri aglomerate, ar fi mai bine sa renunti la idee pentru ca este foarte riscant, atat din punct de vedere legal cat si moral...nimeni nu isi doreste sa fie vazut de catre vecini facand sex pe spatiul verde din fata blocului.
Infraneaza-ti poftele si asteapta noaptea, care este, precum se zice, un bun sfetnic, dar si aliat daca vrei sa iti dezlantui poftele carnale. Alege zonele foarte putin circulate, slab luminate, opreste motorul si faza lunga si...abia acum treci la treaba!

Marimea (masinii) conteaza – cu cat mai mare, cu atat mai bine! Este vorba despre masina, evident. Un spatiu generos inseamna mai multe pozitii si mai putine riscuri de a primi un cot in gura sau un cap in plafonul masinii. Daca ai un Smart sau Mini orice, cu siguranta ai pusi bani deoparte din economisirea benzinei, asa ca cel mai bine mergi cu cash-ul la un hotel si asigura-ti un minim confort pentru ceea ce urmeaza sa pui in aplicare.
Singura metoda prin care poti face sex intr-o masina mica este sexul... in afara masinii, mai exact pe capota. Dar nu este recomandat! Sau daca o faci, totusi ai grija sa stergi urmele „placerilor” cu un servetel umed si sa conduci in mijlocul pustietatii pentru a nu exista riscul sa fiti vazuti.

Lasa geamurile putin lasate – daca nu vrei sa bata la ochi in plina vara ca geamurile masinii sunt aburite, desi afara sunt 40 de grade, lasa-le putin lasate, astfel incat aerul sa circule iar voi sa va bucurati de respiratii intense, fara a exista riscul unui stop cardiac provocat de lipsa de oxigen.
 

intunericul marimea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005986 (s)