News Flash:

Ziua in care te-ai nascut iti poate prezice destinul. Ce trebuie sa faci pentru a avea viata pe care ti-o doresti

27 Decembrie 2017
855 Vizualizari | 0 Comentarii
copac

In mod obisnuit, oamenii folosesc numerologia pentru a-si da seama care este calea lor in viata analizand suma lunii nasterii si a zilei. (De exemplu, ziua mea de nastere este 16 martie. Deci, numarul meu ar fi 10, ca 3 + 1 + 6 = 10.). Dar se pare ca energia din ziua lunii in care te-ai nascut este un indicator si mai puternic al rezultatului vietii tale.

Pentru persoanele nascute in ziua 1 a lunii: Vedeti o imagine mai larga, dar este posibil sa nu fiti atenti la detaliile necesare pentru a lucra sub altcineva.

Pentru persoanele nascute in ziua 2 a lunii: Esti o persoana emotionala si sensibila, cu un farmec aparte si aveti o capacitate incredibila de a va face prieteni.

Pentru persoanele nascute in ziua 3 a lunii: Energia zilei 3 care va da o mare vitalitate. Ati fost inzestrati cu darul comunicarii, scrisului, vorbirii si artei.

Pentru persoanele nascute in ziua 4 a lunii: Fiind nascut in a patra zi a lunii te face un manager talentat si un organizator bun. Esti mai responsabil si mai ferm si mai disciplinat decat atii.

Pentru persoanele nascute in ziua 5 a lunii: Esti un nefericit. Aveti nevoie de schimbare, de calatorie si de expunere la idei noi de multe ori, sau forta voastra de viata incepe sa se simta ca ea este in scadere.

Pentru persoanele nascute in ziua 6 a lunii: Cei nascuti pe data de 6 sunt deschisi si cinstiti cu toata lumea si sunt mai ingrijiti de familie si prieteni.

Pentru persoanele nascute in ziua 7 a lunii: Ai fost inzestrat cu o intuitie incredibila si ar trebui sa urmezi intotdeauna indrumarea instinctului tau.

Pentru persoanele nascute in ziua 8 a lunii: Esti foarte potrivit pentru a-ti conduce o afacere datorita dorintei tale de a fi in control.

Pentru persoanele nascute in ziua 9 a lunii: Va pasa mult de bunastarea celorlalti si lucrati bine in grup deoarece sunteti atat toleranti, cat si generosi. Ar trebui sa va asigurati ca nu dati mai mult altora decat obtineti de fapt.

Pentru persoanele nascute in ziua 10 a lunii: Aveti mare vointa si incredere in voi insiva, dar trebuie sa va asigurati ca nu lasati lucrurile sa alunece prin fisuri.

Pentru persoanele nascute in ziua 11 a lunii: Sunteti spirituali, constienti si sensibili. Daca va folositi abilitatile de a va asocia cu altii care va pot vedea viziunile pana la o realitate, puteti avea succes datorita abilitatilor de creatie.

Pentru persoanele nascute in ziua 12 a lunii: Aveti o minte rationala si luati o abordare logica a lucrurilor, dar aveti tendinta de a sari de la un lucru la altul.

Pentru persoanele nascute in ziua 13 a lunii: Fugiti in fiecare zi din viata voastra pentru a va atinge obiectivele, dar insistenta dvs. absoluta asupra perfectiunii poate enerva cu adevarat oamenii din jurul vostru.

Pentru persoanele nascute in ziua 14 a lunii: Esti talentat sa procesezi idei si esti adeptul organizarii si sistematizarii acelor idei pentru a face un sens general al lucrurilor.

Pentru persoanele nascute in ziua 15 a lunii: Sunteti responsabili si capabili sa va impliniti responsabilitatile vietii de familie si intotdeauna depuneti eforturi pentru echilibru. Este posibil sa aveti anumite capacitati artistice, cum ar fi gatitul si predarea.

Pentru persoanele nascute in ziua 16 a lunii: Ati putea fi afectat de un sentiment de singuratate, care este cuplat de o dorinta paradoxala de a lucra singur.

Pentru persoanele nascute in ziua 17 a lunii: Acest numar sugereaza ca sunteti foarte norocos din punct de vedere financiar, deoarece acest numar este excelent pentru afaceri.

Pentru persoanele nascute in ziua 18 a lunii: Lucrezi bine cu un grup, dar asta nu inseamna ca te inscrii pentru un cult in curand. Va place sa va mentineti individualitatea doar pentru a va mentine marginea.

Pentru persoanele nascute in ziua 19 a lunii: Prin natura dumneavoastra, sunteti foarte independenti, insa este posibil sa aveti un numar de obstacole (fizice sau mentale) pe care sa le depasiti pentru a deveni la fel de independenti cum doriti. Nu veti urma reguli sau metode conventionale pentru a obtine ceea ce doriti.

Pentru persoanele nascute in ziua 20 a lunii: Sunteti cu inima calda si cautati constant afectiunea celorlalti, dar, de asemenea, aveti tendinta de a va retrage emotional de langa unele persoane.

Pentru persoanele nascute in ziua 21 a lunii: Sunteti inzestrati in orice domeniu care implica procesarea informatiilor, fie in tehnologie, in vorbire publica, scrisa.

Pentru persoanele nascute in ziua 22 a lunii: S-ar putea sa folositi uneori o abordare neortodoxa a proiectelor, dar veti atinge intotdeauna scopul.

Pentru persoanele nascute in ziua 23 a lunii: Este posibil sa va bucurati de orice lucrare care implica calatorii si intalniri cu diferite tipuri de oameni din diferite culturi.

Pentru persoanele nascute in ziua 24 a lunii: Ai grija de toata lumea din viata ta ca si cum ar fi familia ta.

Pentru persoanele nascute in ziua 25 a lunii: Aveti un interes deosebit pentru subiectele tehnice, stiintifice si alte probleme dificile. Din acest motiv, actiunile dvs. se bazeaza mai mult pe logica decat pe emotie.

Pentru persoanele nascute in ziua 26 a lunii: Sunteti un producator de bani natural si aveti ambitia de a va atinge toate obiectivele, toate ramanand adaptabile si cooperative.

Pentru persoanele nascute in ziua 27 a lunii: Recunoasteti ca intreaga omenire trebuie sa colaboreze si sa se ridice unul pe altul, astfel incat sa aveti mai multe sanse sa va razvratiti impotriva nedreptatii facandu-va direct sa lucrati fara sa va faceti mari probleme.

Pentru persoanele nascute in ziua 28 a lunii: Sunteti un lider natural, dar, ca orice lider, este posibil sa aveti dificultati in a asculta sfatul altora.

Pentru persoanele nascute in ziua 29 a lunii: Pur si simplu nu aveti o intelegere fireasca a lumii afacerilor. Dar odata ce ai un parter de afaceri sau un manager de un fel, succesul tau va urca la noi inaltimi.

Pentru persoanele nascute in ziua 30 a lunii: Aveti o nevoie profunda de a fi in partea dreapta a unei probleme si va bucurati de o dezbatere plina de spirit. Dar, trebuie sa va concentrati mai mult pe sinele vostru interior, astfel incat sa nu deveniti un fel de calculator uman, care sa raspandeasca opinii pe care le-ati citit in alta parte.

Pentru persoanele nascute in ziua 31 a lunii: Sunteti obligati sa aveti maretie in lume. Indiferent de ce va propuneti mintea, sunteti sigur ca veti reusi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)