News Flash:

Zi cu emotii mari pentru Vasile Blaga

10 Ianuarie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
blaga
 ICCJ va decide, astazi, daca incepe judecarea dosarului in care Vasile Blaga este urmarit penal pentru trafic de influenta.


Vasile Blaga este acuzat de primirea in mod repetat, in perioada 2011 — 2012, in trei randuri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro, precum si de la Gheorghe Stefan a sumei de 500.000 euro, despre a caror provenienta avea cunostinta.
In dosar, sunt urmariti penal Gheorghe Stefan, la data faptelor vicepresedinte al unui partid aflat la guvernare si primar al municipiului Piatra Neamt, pentru trafic de influenta si folosirea influentei functiei de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, si Horatiu BrunoBerdila, reprezentant al unei societati comerciale, pentru cumparare de influenta.


Procurorii sustin ca, in 2009, in cadrul formatiunii politice aflate la guvernare, a existat o intelegere vadita intre persoane cu functii de conducere — secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintele Gheorghe Stefan—, in sensul obtinerii de bani pentru partid.

iccj vasile blaga gheorghe stefan piatra neamt horatiu bruno berdila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)