News Flash:

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall Timisoara. Concerte in fiecare seara, distractie pentru copii si un targ de produse naturiste

20 Mai 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1
In acest final de saptamana, in parcarea Iulius Mall se desfasoara Serbarile Timisoreana, prilej pentru distractie, relaxare si mult muzica buna. Pe langa bunatatile pregatite de organizatori si licoarea mult indragita, in fiecare seara, sunt programate concerte, sustinute de artisti renumiti. Vineri, de la ora 20.00, pe scena urca Mihai Margineanu si Zdob si Zdub. Sambata, de la aceeasi ora, atmosfera va fi intretinuta de Cover Up si Cargo, iar duminica seara sosesc in fata publicului Skizzo Skillz si Loredana. Jocuri si concursuri cu premii atractive vin sa completeze distractia si voia buna.
Vineri, de la ora 18.00, la demisolul Iulius Mall, in zona Poema, va avea loc o reprezentatie de dans contemporan, iar duminica, in intervalul orar 10.00 - 15.00, la parter, in zona Centrului Info, clientii vor avea ocazia sa-si faca fotografii la minut. Ambele actiuni fac parte din programul manifestarilor care au loc la Timisoara, cu ocazia Student Fest 25. 
Prichindeii sunt asteptati si in aceasta duminica, la o noua sesiune de teatru cu papusi. De la ora 12.00, in food court, un nou spectacol ii va purta pe copii prin lumea magica a celor mai indragite basme, alaturi de „Motanul Incaltat”. 
De vineri pana duminica inclusiv, la parterul Iulius Mall, se desfasoara o noua editie a targului de produse naturiste. Aproape 30 de expozanti aduc in fata clientilor diverse sortimente de miere, ciocolata de casa, produse alimentare traditionale, cosmetice realizate din ingrediente naturale, suplimente nutritive si multe alte articole destinate unui stil de viata sanatos. 

iulius mall serbarile timisoreana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004987 (s)