News Flash:

VREMEA va fi mai calda in vestul tarii. PROGNOZA METEO pentru vineri

19 Februarie 2015
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, in regiunile vestice si sud-vestice, vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit in a doua jumatate a lunii februarie, cu cer variabil, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
In restul tarii, vor fi innorari mai ales pe timpul zilei, pe arii restranse precipitatii slabe, mixte, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta data. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10...-8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 1...2 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase va fi ceata.
LA BUCURESTI:
Vineri, cerul va avea innorari, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.
LA MUNTE:
Vineri, in masivele vestice si de sud-vest, vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, iar cerul va fi variabil. In restul zonei montane, regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatura normale pentru aceasta data din an, innorarile vor persista indeosebi in prima parte a intervalului si pe arii restranse cu precadere in Carpatii Orientali, temporar se vor semnala precipitatii slabe mixte.Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007954 (s)