News Flash:

Vremea va fi mai calda, dar instabila

30 Mai 2016
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, dar si in general instabila, informeaza ANM.

IN TARA
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si seara, in Maramures, Transilvania, Moldova, Muntenia, Dobrogea si doar pe arii restranse in celelalte regiuni.
Cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp si se mentin conditiile de grindina. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari mai ales in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 19 grade.

BUCURESTI
Vremea va fi calda, dar si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua parte a zilei si la inceputul noptii cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.
MIERCURI
Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat in mod normal la inceputul lunii iunie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 8 si 19 grade. Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice, in special in est, la deal si la munte. Seara si noaptea nebulozitatea va fi mai accentuata in regiunile vestice, sud-vestice si centrale, unde aversele se vor extinde treptat si vor fi insotite de fenomene electrice. Pe arii restranse se vor acumula cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. In celelalte regiuni astfel de manifestari vor fi doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

in tara bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007661 (s)