News Flash:

VREMEA va fi GEROASA in toata tara, miercuri si joi

6 Ianuarie 2015
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -14 grade in Transilvania si -2 grade, izolat, in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -28 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si -7 grade in sudul Banatului.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare la inceputul si sfarsitul intervalului, cand, cu totul izolat, va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei la munte si in sud-estul tarii. In zonele joase de relief, izolat, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.
BUCURESTI
Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, mai scazuta fata de ziua precedenta, va avea maxima de -6...-5 grade si minima in jurul valorii de -13 grade.
JOI
Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -12 grade in Transilvania si -2...-1 grad in sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre -18 si -7 grade, cu valori mai scazute in depresiuni, spre -25 de grade, dar si mai ridicate in sudul Banatului, spre -3 grade. Cerul va avea innorari in vestul, nordul si centrul tarii, unde, local, mai ales seara si noaptea, va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in a doua parte a intervalului, la munte si in regiunile estice. In zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
Mediafax.ro 

transilvania oltenia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004731 (s)