News Flash:

VREMEA se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada

14 Ianuarie 2015
1550 Vizualizari | 1 Comentarii
Joi, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in sud-vestul tarii, dar va avea innorari temporare in celelalte regiuni si, mai ales in prima parte a zilei, in centrul, nordul si estul tarii, pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare la munte si mixte in rest. Izolat vor fi conditii de polei.
Vantul va avea intensificari pe crestele montane, precum si in sudul si estul tarii, in cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.
LA BUCURESTI:
Cerul va fi variabil, cu ceata sau nebulozitate joasa dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.
IN TARA:
Vineri, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in sud-vestul tarii, dar va avea innorari temporare in celelalte regiuni si, mai ales in prima parte a zilei, in centrul, nordul si estul tarii, pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare la munte si mixte in rest. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari pe crestele montane, precum si in sudul si estul tarii, in cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005258 (s)