News Flash:

VREMEA va fi mai calda decat in mod obisnuit

13 Ianuarie 2015
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada in aproape toata tara, dar in special la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Ziua cerul va fi variabil, iar dimineata in zonele joase local va fi ceata, izolat persistenta. Noaptea nebulozitatea se va accentua treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte, in timp ce in zonele joase din restul teritoriului reapare ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, mai ridicate in dealurile sudice spre 14...15 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiuni, spre -13 grade.
LA BUCURESTI:
Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -4...-3 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.
IN TARA:
Joi, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros. In prima parte a zilei pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, in centrul, nord-estul tarii si la munte. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, precum si in sudul Olteniei, in Moldova si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -9 si 1 grad. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005346 (s)