News Flash:

Vremea nefavorabilă a produs efecte in 12 localitati din opt judete

8 Iunie 2018
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
copac cazut2

Vremea nefavorabila din ultimele 24 de ore a produs efecte in 12 localitati din opt judete, intervenindu-se pentru evacuarea apei din case si gospodarii, dar si pentru indepartarea copacilor doborati de vant, anunta reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU). Au fost emise 65 de atentionari si avertizari hidro-meteorologice, care au vizat manifestarea fenomenelor periculoase imediate.
Potrivit IGSU, in ultimele 24 de ore, vremea nefavorabila - caracterizata de intensificari ale vantului, ploi abundente si scurgeri de pe versanti - a produs efecte in 12 localitati din judetele Arges, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Salaj, Timis si Valcea.

Totodata, in aceasta perioada au fost emise 65 de atentionari si avertizari hidro-meteorologice, care au vizat manifestarea fenomenelor periculoase imediate.
In urma ploilor abundente, pompierii au actionat pentru evacuarea apei din 7 case, 18 curti, si 10 subsoluri. De asemenea, in judetele Mures, Prahova si Timis s-a intervenit cu accesorii grele de descarcerare pentru indepartarea a 3 arbori cazuti pe caile de transport.

”O situatie deosebita s-a inregistrat in localitatea prahoveana Bobolia, unde in urma unei viituri produse pe paraul Tisa, un barbat de 65 de ani a fost surprins de viitura, insa a fost recuperat imediat de catre localnici. Ulterior sosirii la fata locului a pompierilor militari, barbatul a fost asistat medical de catre un echipaj SMURD si a fost transportat la spital”, anunta IGSU. 

Sursa citata precizeaza ca la aceasta ora nu sunt persoane blocate, evacuate sau ranite din cauza manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006300 (s)