News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna astazi? Iata ce spune fiecare zodie

23 Octombrie 2017
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Berbec

Va asteapta o confruntare din care veti castiga  intelegerea mai multor adevaruri.In unele privinte va veti schimba total punctul de vedere.

Taur

Va complicati in discutii inutile despre viata voastra cu cine nu trebuie.E posibil ca cineva sa va lezeze orgoliul si sa va dezamageasca.

Gemeni

Conditii prielnice reluarii unei legaturi sentimentale intrerupte de care suntenti inca legat.E de incercat macar pentru a nu avea mai tarziu regrete.

Rac

Apar discutii despre un secret divulgat si suspiciunile planeaza asupra intregului anturaj din care faceti parte.Ramaneti calm si obtimist.

Leu

Fiti cu bagare de seama la atentiile ce vi se ofera ,in spatele lor se ascunde un interes. Detasati-va cu eleganta de insistentele agresive.

Fecioara

Cineva apropiat va vrea binele si intervine pe langa un superior sa va acorde incredere neconditionat.Trebuie sa fiti seriosi si discreti.

Balanta

Se preconizeaza o adunare cu multe noutati si distractie.Un oaspete de departe isi va face aparitia si va cuceri audienta.

Scorpion

Veti fi pusi in fata unei decizii limita care implica responsabilitate.Odata cu ea veti depasi niste complexe. Fiti mai increzatori.

Sagetator

Exuberanta,chef de viata, si caldura. Astazi plutiti si atrageti spre voi numai lucruri bune. Relatia cu persoana iubita se imbunatateste.

Capricorn

Astrele va protejeaza, caci in ciuda a numeroase greseli toate va vor merge din plin.Veti obtine acorduri,simpatie, si ajungeti unde va doriti.

Varsator

Nimic nu va poate clinti dintr-o hotarare luata cam pripit in privinta unei investitii.Decizita e buna,dar atitudinea va atrage antipatie.

Pesti

Sunteti primiti cu bratele deschise intr-o comunitate bazata pe o pasiune comuna. Sarbatoriti momentul cu tot sufletul.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005961 (s)