News Flash:

Vladimir Draghia, detalii nestiute despre nasterea fiicei sale

22 Octombrie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
fiica lui vladimir draghia 3
La aproape patru luni de cand a devenit taticVladimir Draghia a vorbit despre ziua in care Alaia Zora a venit pe lume, dar si despre relatia pe care o are cu femeia iubita. Actorul a facut marturisiri sincere atat despre nunta, cat si despre botezul fiicei sale.

In cadrul unui interviu emotionant, actorul a vorbit despre relatia pe care o are cu mama fiicei sale, dar si despre cum i s-a schimbat viata de cand s-a nascut Alaia Zora. Vladimir Draghia a marturisit ca fost in sala de nasteri si a vazut-o pe fetita lui inca de cand a venit pe lume.


Intrebat despre casatorie, carismaticul actor a spus: "pas!" si a argumentat ca nu crede in aceasta intitutie, dar si ca venirea pe lume a unui copil e mai importanta decat un certificat de casatorie. Vladimir Draghia si partenera lui isi vor crestina mica printesa peste o saptamana. Toate astea la insistentele bunicii starului. El a spus ca au chiar si un nas pentru Zora.


"Cea mica s-a nascut la o zi distanta de ziua iubitei mele. (...). Cum s-a schimbat relatia... Pai, avand in vedere ca suntem de un an si ceva, nu pot sa spun ca ne-a dat peste cap, pentru ca imi doream asta (...). Nu a fost planificat (n.r.: venirea pe lume a fiicei sale), dar bine ca s-a intamplat. Nici nu am apucat sa ne obisnuim unul cu celalalt, ca a si aparut Zora. (...). Am fost inclusiv in sala in care s-a nascut, au fost surprinse doamnele de acolo (...). Ma implic cat pot, cand are nevoie sunt acolo, s-a prins ca nu ma pricep la baita. Am fost cu ea la mare cand a implinit o luna. (...). Noua ne-a fost putin frica (...), dar ne-am descurcat. (...). Dar, intr-adevar se pune problema: crezi ca ai face fata? (...). Cred ca e cea mai buna varianta sa ramanem cu un copil, iar mai tarziu, ne vom decide. (...).  Mai oficial decat un copil, ce poate fi? Eu nu cred in institutia casatoriei (...). Iubita mea e la fel ca mine, nu are nicio problema cu asta. (...). Clar nu o sa ma casatoresc niciodata, nu cred in casatorie. Botezul se va intampla, dupa ce m-a sunat bunica de vreo trei ori. (...). Peste o saptamana (n.r.: va avea loc botezul), avem un nas.", a declarat Vladimir Draghia in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea".


Alice si Vladimir Draghia au devenit parintii anul acesta. Alaia Zora  s-a nascut pe 9 iulie 2017.

tatic vladimir draghia alaia zora iubita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006865 (s)