News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna astazi? Iata ce spune fiecare zodie

8 Mai 2016
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
BERBEC - Pentru ca nu v-ati tinut promisiunile, acceptati sa faceti ore suplimentare in week-end. Persoanele dezamagite vor fi cele care nu v-au vazut de multa vreme pe acasa.


TAUR - Pentru a duce la indeplinire programul prestabilit, va trebui sa apelati la multe ajutoare. Seara, un bun prieten va cere sa mergeti impreuna la cumparaturi.


GEMENI - Va descoperiti o noua pasiune sau vi se indeplinesc cele mai secrete dorinte. Este de preferat sa nu marturisiti nimanui ca situatia financiara este pentru moment excelenta.


RAC - Pastrati o discretie absoluta in ceea ce priveste planurile pentru saptamana viitoare, cu toate ca nu sunteti motivat decat de dorinta de a face o surpriza cuiva drag.


LEU - Veti participa la evenimente importante, anuntate din timp, care insa va vor surprinde prin amploare si durata. Seara, "cimentati"  noile relatii sau va vizitati rudele.


FECIOARA - Descoperiti ca persoanele invitate de partener va sunt absolut antipatice si aproape ca le dispretuiti. Din nefericire, nu gasiti motive pentru a pleca "urgent" de acasa.


BALANTA  - Considerati ca promisiunile facute in timpul saptamanii nu mai sunt valabile si va vedeti de treburile casnice. Seara, primiti o invitatie surprinzator de promitatoare.


SCORPION - Dimineata, munca obositoare cu amici noi, foarte pretentiosi. Insistati sa fie invitata acasa o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp si de care va este dor. 


SAGETATOR - Aflati secrete importante si dati dovada de o sinceritate exagerata. Nu este cazul sa va mirati daca veti crea conflicte perene ori reactii in lant (despartiri ori critici). 


CAPRICORN - Vreti, nu vreti, va trebui sa vorbiti intreaga zi cu persoane pentru care nu simtiti decat indiferenta. Propunerile acestora sunt acceptate si puse in practica imediat.


VARSATOR - Aveti posibilitatea sa va razbunati pe o persoana care v-a afectat viata sentimentala prin intrigi repetate. Nu sunteti decis cum este bine sa actionati pentru moment.


PESTI - Pentru ca nu v-ati mai ocupat de mult timp de treburile casnice, va trebui sa acceptati ajutor din partea invitatilor. Vi se cer "recompense" care va depasesc posibilitatile.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005334 (s)