News Flash:

Bonsai de sase metri inaltime, arbori cu forma cubica sau conica si numerosi trandafiri pot fi admirati la IULIUS MALL TIMISOARA

5 Mai 2016
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
01
Din dorinta de a completa armonios posibilitatile de petrecere a timpului liber oferite de Iulius Mall Timisoara cu un ambient relaxant pentru vizitatori, numerosi arbori, arbusti si flori sunt in curs de amplasare sau plantare in spatiile exterioare ale mall-ului.
Speciile au fost alese pentru aspectul lor deosebit, fiecare avand caracteristici care ii confera un farmec aparte. Bonsai inalti de sase metri, arbori de tisa al caror coronament este croit in forma cubica, sferica sau conica, flori de Lonicera si trandafiri colorati, buxus, cotoneaster si euonymus, toate acestea vor incanta privirile clientilor Iulius Mall Timisoara.
Plantele sunt aduse din Italia, din aceleasi pepiniere unde cresc exemplarele de arbori si arbusti care vor infrumuseta cel mai mare parc suspendat din tara, ce urmeaza a fi amenajat in ansamblul urbanistic Openville. Parcul va avea o suprafata de 55.000 mp, alei de promenada, locuri de joaca si suprafete intinse acoperite cu gazon special, pe care vizitatorii se vor aseza linistiti, pentru a savura clipe de relaxare si pentru a se bucura de priveliste. Peisajul va include aproximativ 20.000 de arbusti, 1.000 de arbori si mii de flori.
Ansamblul urbanistic Openville, dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, va include sapte clãdiri de birouri clasa A, printre care si cel mai inalt imobil office din Romania, 100 de noi magazine, restaurante ºi cafenele tematice, 15 sãli de cinematograf multiplex, fresh market si sãli pentru evenimente.    

Galerie Foto

02.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004718 (s)