News Flash:

Vrei sa stii cat de norocos esti? Vezi ce spune zodia ta

31 Decembrie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Cum sa-ti alegi un iubit care are noroc cu carul si sa duceti o viata lipsita de griji ? Afla in ce zodii sunt cei mai norocosi barbati pe care ii poti alege pentru o casnicie.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Barbatii nascuti in zodia Rac nu prea cred in noroc, prin urmare nici nu il constientizeaza atunci cand le apare in cale. O atitudine mai optimista ii poate ajuta sa treaca de situatiile limita cu brio.

Leu (22 iulie - 22 august)

Cu un barbat nascut in zodia Leu vei fi mereu in siguranta atunci cand vine vorba despre noroc, in special in domeniul financiar. Indiferent de situatie, Leii reusesc sa atraga norocul de partea lor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatii din zodia Fecioara nu se numara printre cele mai norocoase persoane. Dar cu munca multa, disciplina si rigurozitate ei vor reusi sa atraga norocul de partea lor.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Barbatii nascuti in zodia Balanta sunt mai norocosi decat se considera. Adesea se intampla ca norocul sa le scape printre degete tocmai pentru ca nu-l observa si nu stiu cum sa-l exploateze.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu tocmai in primele locuri in topul celor mai norocoase zodii sunt barbatii din zodia Scorpion. Dar, prin munca si atitudine optimista ei reusesc sa se descurce in viata si sa faca fata provocarilor.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Daca te mariti cu un barbat Sagetator nu te vei confrunta cu lipsuri materiale, deoarece barbatii din aceasta zodie au noroc cu carul si de cele mai multe ori, fara sa fie nevoiti sa miste un deget. Motivul ar fi acela ca zodia este patronata de Jupiter, planeta norocului.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Barbatii nascuti in zodia Capricorn nu stau si asteapta ca norocul sa le cada din cer. Sunt organizati si stiu cum sa infrunte o situatie aparent fara iesire, atragand norocul de partea lor.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar daca sunt considerati niste barbati destul de norocosi, Varsatorii nu constientizeaza acest lucru si deseori norocul trece pe langa ei. Cu putina vointa si mai multa responsabilitate din partea lor, poti sa fii convinsa ca nu vei muri de foame langa un barbat in Varsator.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Nehotararea si lipsa de organizare iti pot da peste cap norocul, iar adesea barbatii din Pesti il ignora si nu ii dau prea mare importanta. Norocosi sunt, insa doar daca il vor si aprecia.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Chiar daca nu le cade din cer, barbatii din Berbec nu sunt deloc ocoliti de noroc. Datorita harniciei lor si a spiritului competitiv ei se vor lupta pentru a atrage norocul de partea lor. Nu vei duce lipsa de noroc langa un barbat nascut in zodia Berbec.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Barbatii din zodia Taur nu prea stiu ce este ghinionul, deoarece se numara printre cele mai norocoase persoane. Chiar daca se confrunta cu greutati, norocul le surade atunci cand se asteapta mai putin.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sunt nascuti intr-o zodie norocoasa, sunt constienti de acest lucru si nu sunt o alegere tocmai rea pentru o casnicie. Barbatii din zodia Gemeni stiu cum sa-si atraga norocul de partea lor.


capricorn varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)