News Flash:

Vrei sa ai mereu portofelul plin? Trucuri ce merita incercate

26 Martie 2018
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit

De ce unele doamne sau domnisoare nu se plang de bani, in timp ce altele abia se descurca? Cum poti atrage mai multi bani in casa? Cum e mai bine sa gestionezi banii, astfel incat sa ai mereu portofelul plin? Ei bine, azi iti prezentam cateva metode interesante de a atrage bani, metode care, surprinzator sau nu, chiar functioneaza!

Atragerea banilor in intelepciunea populara: Unii le numesc superstitii, in timp ce altii sunt convinsi ca aceste trucuri chiar functioneaza, dand drept exemplu povesti despre iesire din saracie si transformari financiare uluitoare. Pe final, iti prezentam si alte obiceiuri de atragere a bogatiei culese din popor.
– Nu tine niciodata portofelul gol. Ai grija sa ai mereu in el cel putin o bancnota.
– Mentine lunar o evidenta clara a banilor. Banilor le place sa fie numarati!
– Nu incarca portofelul cu lucruri inutile! In plus, aranjeaza bancnotele in ordine descrescatoare, de la cele mai valoroase, la cele mici.
– Nu privi insistent banii care nu iti apartin.
– Nu face planuri bugetare asupra banilor care nu se afla inca in posesia ta.
– Scoate bani dimineata sau pe timpul zilei, si nu seara dupa lasarea intunericului.
Trucuri utile pe care trebuie sa le incerci!

Portofelul perfect
De regula, portofelul unei femei contine de toate: fotografii ale membrilor familiei, bonuri, chitante, carduri de reduceri, dar rareori bani!

Ca sa atragi mai multi bani in portofel, tine mereu in el cardurile bancare, bancnote mari, dar si maruntis.

Nu mai lua dupa tine chitantele si facturile, sau alte hartii legate de cheltuieli. In plus, scoate din portofel fotografiile celor dragi! Astfel vei fi mai putin tentata sa cumperi pentru ei cadouri si atentii costisitoare si nejustificate!

Arborele de jad sau planta banilor
Arborele de jad este o planta extraordinara, care, potrivit denumirii sale, poate atrage bogatie in casa. Achizitioneaza aceasta planta, tine-o mereu in casa si ingrijeste-o cu grija ca sa scapi de problemele financiare!

Alege o planta deja sadita in ghiveci, apoi ud-o cu apa picurata din causul palmelor. Astfel ii vei transmite mai multa energie si vigoare. Ingrijeste-o atent si nutreste fata de ea ganduri si sentimente pozitive, iar ea te va rasplati prin atragerea de mai multi bani!

Alege cu grija culoarea bancnotelor
Fie ca pui bani deoparte in pusculita sau intr-o caseta de valori la o banca, alege si aranjeaza cu grija bancnotele. Bancnotele care atrag cei mai multi bani sunt cele de culoare verde, albastra, galben sau rosie. Fii atent si la starea lor, dar si la inscriptiile, insemnele si imaginile ilustrate pe ele – inlocuieste bancnotele uzate cu altele noi si, daca iti displac anumite elemente grafice desenate pe ele, alege alte bancnote mai atractive.

Chibzuieste corect banii
Legea atractiei banilor spune ca nu e deloc bine sa cheltui deodata toti banii pe care ii iei cu tine. Mai mult, si cheltuielile neprevazute, neplanificate, alunga banii si atrag energie financiara nefasta.

Cand iei salariul, distribuie venitul astfel:
– Bani pentru depozite bancare, fonduri de economii sau „pusculita”
– Bani pentru acte caritabile
– Bani pentru cadouri
– Bani pentru cheltuielile de zi cu zi
– Ofera mai mult ca sa primesti mai mult

Stii vorba aceea, culegi ceea ce semeni, iar biserica ne vorbeste si ea despre zeciuiala: „Ofera din putinul tau si vei primi inapoi inzecit”. Asadar, fii darnic! Nu inseamna sa oferi tot ce ai, ci atat cat vrei si cat poti. Poti ajuta oameni nevoiasi in mod direct sau prin depuneri in fonduri de binefacere, tu decizi.


doamne domnisoare portofelul perfect
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006293 (s)