News Flash:

Infasoara-ti articulatia in folie de aluminiu timp de 2 saptamani. Te va uimi motivul

25 Martie 2018
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
articulatii

Folia de aluminiu este ceva de care toti dispunem acasa, pentru ca e atat de utila. Pe de alta parte, suntem siguri ca nu stiati de ce alte beneficii are, cum ar fi sa reduca inflamatia din incheieturi sau sa va ajute cu oboseala. Poate suna incredibil, dar folia de aluminiu are foarte multe utilizari pe langa cele din bucatarie, si cu siguranta veti vrea sa le incercati.

Scapa de oboseala: Stiati ca folia de aluminiu ajuta cu oboseala si insomnia? Consumer Health Digest recomanda acest truc si garanteaza rezultate excelente. Taiati cateva bucati de folie si puneti-le la congelator 2-4 ore. Apoi aplicati-le pe fata, pometi, si pleoape pentru ca sunt cele mai vulnerabile zone ale fetei, si lasati-le pana cand simtiti ca fata se relaxeaza. Dati folia jos, si uitati cum se revigoreaza fata dumneavoastra. Cine stia ca puteti arata atat de bine dupa o noapte fara somn?

Amelioreaza durerile articulare: Folia de aluminiu este buna si pentru tratamentul afectiunilor dureroase, cum ar fi artrita, guta, sciatica, si durerea calcaielor. Tot ce trebuie sa faceti este sa acoperiti zona respectiva cu folie, si sa folositi un tifon sa o tineti pe zona respectiva. Este cel mai bine sa faceti asta inainte de culcare, si sa lasati folia pe zona afectata peste noapte. Repetati tratamentul timp de 2 saptamani, apoi faceti o pauza de 2 saptamani. Durerea ar trebui sa dispara, dar daca inca simtiti un discomfort, repetati procesul pana cand scapati de ea de tot.

Trateaza arsurile proaspete: Stiati ca puteti folosi folia de aluminiu sa tratati arsurile proaspete? Universitatea din Wisconsin chiar isi sfatuieste doctorii sa le trateze cu folie de aluminiu. Aceasta metoda are rezultate excelente, asa incat tineti minte ce trebuie sa faceti data viitoare cand va ardeti. Mai intai spalati zona cu apa rece, si stergeti-o cu o carpa moale. Apoi puneti o alifie/un unguent pentru arsuri, si acoperiti-l cu tifon.  Apoi puneti folie de aluminiu peste, si mai acoperiti o data cu un tifon. Lasati asa pana cand simtiti ca durerea a disparut.

Scapati de o raceala insistenta: Daca va simtiti racit si nu vreti sa recurgeti la medicamente, folia de aluminiu va poate ajuta sa va reveniti. Pur si simplu impachetati-va picioarele in 5-7 straturi de folie, si lasati-le asa timp de o ora. Apoi scoateti folia si lasati-le sa respire timp de 1-2 ore, apoi repetati procesul de impachetare. Repetati acest proces in fiecare zi a saptamanii si ar trebui sa va simtiti mult mai bine.
 


oboseala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)