News Flash:

Vrei sa afli ce iti rezerva astrele astazi? Iata horoscopul zilei

4 Martie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 martie: Berbec (21.03 - 19.04)
Iubire - domeniul relational cere sa va pastrati realismul, sa fiti mai atenti decat de obicei la comunicare si per ansamblu puteti opta pentru activitati de relaxare in care sa nu va expuneti prea mult social – de urmarit un film sau mers la un concert.
Sanatate - va bucurati de un anume grad de vitalitate. Totusi e mai indicat sa va retrageti din activitatile prea solicitante si sa va ascultati vocea interioara care va ghideaza in legatura cu nivelul de efort.
Bani - partea financiara nu ar trebui sa fie prioritara, mai ales in situatiile care implica si alte persoane, intrucat s-ar putea sa ramaneti cu senzatia ca nu sunteti apreciati la justa valoare.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Taur (20.04 - 20.05)
Iubire - va este favorabil timpul petrecut alaturi de prieten sau puteti profita de aceasta zi pentru a va concentra pe ce va face sa va simtiti bine si sa nu va implicati in activitati ce presupun grupuri largi de persoane.
Sanatate - probleme minore pe sanatate, dar simultan primiti si solutiile pentru a rezolva sau macar a gestiona corect cauza si a putea controla efectele.
Bani - puteti afla informatii relevante, dar nu e prea indicat sa negociati. Sunteti prea conservatori sau nu aveti inca foarte clar in minte ce anume doriti sa obtineti.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Gemeni (21.05 - 21.06)
Iubire - e bine sa nu uitati ca procesul de comunicare in cuplu se realizeaza si la nivel subtil, iar un anume grad de autoritate se poate castiga sau impune. E mai bine pentru voi sa convingeti cu argumente decat sa manipulati pe ceilalti.
Sanatate - e posibil ca starea de sanatate sa fie direct legata de nevoia de claritate si perseverenta in planurile de viitor sau de anumite persoane din anturaj.
Bani - va simtiti pregatiti sa faceti anumite schimbari si puteti avea parte de eliberare in sectorul financiar, in sensul ca acum se poate scapa de proiectele invechite sau de investitiile devenite inutile.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Rac (22.06- 22.07)
Iubire - este un moment propice sa va deconectati, sa petreceti timp cu voi insiva, pentru a capata o noua perspectiva, una mai clara, asupra parteneriatelor in care sunteti implicati.
Sanatate - bun moment pentru a canaliza propria energie in special catre activitati ce presupun efort fizic si e bine sa aveti in vedere sa evitati actiunile impulsive, intrucat ce se initiaza acum are un puternic fundal emotional.
Bani - eforturile din domeniul financiar pot fi directionate catre tot ce presupune un act de creativitate sau de generozitate. Asta fara a va periclita stabilitatea.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Leu (23.07- 22.08)
Iubire - competitivi, puteti avea tendinta sa reactionati in forta pentru ca mai apoi sa fiti nevoiti sa intrati in defensiva pentru a va explica propria atitudine.
Sanatate - fiti atenti la ce provoaca iritare! Aceasta poate degenera in furie si trebuie sa aveti pregatite metode alternative de a descarca si elibera stresul.
Bani - ramaneti concentrati pe ce aveti de facut, ascultati tot, caci informatii importante sunt disponibile si este chiar de bun augur sa initiati discutii despre subiecte financiare.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Fecioara (23.08 -22.09)
Iubire - poate fi un moment in care sa nu aveti prea multa deschidere in fata perechii, sa va simtiti obligati.
Sanatate - este una mai buna decat o puteti voi percepe azi la nivel mental si e bine sa va concentrati pe aspectele pozitive si pe ce va ofera starea de bine.
Bani - nu este o zi ideala pentru analiza sectorului banesc sau o zi in care sa simtiti din plin aprecierea pentru efortul depus.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Balanta (23.09 - 23.10)
Iubire - e importanta comunicarea cu partenerul, prin mesaje, telefoane. Veti impartasi astfel multe informatii, veti sfatui, scrie sau pur simplu transmite din cunostintele avute.
Sanatate - aveti un nivel energetic destul de redus, orice lucru care vine inspre voi e perceput ca o povara in plus. Daca se poate face o planificare a zilei, includeti in program pauze mai dese sau mai multe momente de respiro.
Bani - e un moment favorabil incheierii sau punerii punct contractelor sau datoriilor  care  nu mai sunt de actualitate. Cautati modalitati noi de a le gestiona, mai favorabile pentru voi.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Scorpion (24.10 - 22.11)
Iubire - va puteti simti mai certareti azi si aveti senzatia ca perechea va provoaca. De aceea, puteti intra in conflicte sau situatii mai tensionate, chiar si legate de subiecte nu tocmai semnificative.
Sanatate - ziua se poate dovedi destul de agitata, iar daca tensiunea acumulata nu este exprimata, se pot acumula anumite frustrari care va fac sa va simtiti tare rau.
Bani - ar fi mai bine sa se adopte o gandire precauta vizavi de finante, sa fiti mai vigilenti si sa nu actionati sub un impuls de moment care se poate dovedi daunator pe termen mai indelungat.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Sagetator (23.11 - 21.12)
Iubire - cuvantul cheie e echilibrul in relatie pentru azi, comunicarea e una usoara, se desfasoara placut, dar daca va lasati dusi de val, ati putea interpreta gresit anumite cuvinte sau gesturi ale partenerilor.
Sanatate - e bine sa se stie ca azi, starea de bucurie, de fericire sau multumire interioara poate da masura starii de vitalitate. Daca intrati in anturajul nepotrivit, puteti ajunge sa va simtiti epuizati.
Bani - nu prea stiti sa va apreciati la valoarea justa munca prestata sau ideile, motiv pentru care e mai indicat sa munciti individual si sa nu va implicati in activitati de solutionare a dilemelor financiare.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Capricorn (22.12 - 20.01)
Iubire - este indicat sa ajustati reactiile fata de ceilalti, in special fata de persoana draga, sa va acordati cateva momente de reflectie inainte de a vorbi si sa luati in considerare si sentimentele celui din fata voastra.
Sanatate - e zi buna sa va exprimati emotiile, sa practicati activitati fizice adaptate la structura individuala sau puteti alege sa va incarcati bateriile prin drumetii, plimbari in parc, in natura.
Bani - e nevoie sa faceti o prioritizare a nevoilor materiale, pornind de la cele personale si terminand cu ale altora.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Varsator (21.01 -19.02)
Iubire - daca va simtiti folositi de persoana care va era cea mai draga, departati-va pentru o vreme.
Sanatate - nu leneviti daca doriti sa iesiti din starea de apatie care v-a cuprins!
Bani - nu sunteti capabili sa vedeti lucrurile realist si trebuie sa apelati la altii care sa va gestioneze finantele.

 
Horoscop zilnic 4 martie: Pesti (20.02 - 20.03)
Iubire -  aveti parte de momente frumoase daca alegeti sa petreceti  timpul in intimitate.
Sanatate - sunteti sensibili si trebuie sa va conservati energia.
Bani - aveti nevoie de bani mai multi, dar nu e timpul pentru planuri si iluzii. Gestionati deocamdata ce aveti!


horoscop taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005992 (s)