News Flash:

6 semne care prevestesc ca urmeaza sa fii parasita – Daca face asta, e timpul sa pleci din viata lui

3 Martie 2018
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
divort

Sfarsitul unei relatii poate avea loc fie din cauza lui, fie din cauza ta, fie din cauza amandurora si cadeti de acord sa va spuneti ”adio”. Dar, mai exista si varianta in care el pur si simplu pleaca fara sa spuna nimic. Inainte de asta insa, il tradeaza anumite gesturi pe care le face sau nu le face, in prezenta ta. Iata cum se manifesta in general un barbat care are de gand sa-si paraseasca iubita fara sa-i spuna.

1. Vorbeste cu tine tot mai putin
Poate ca nu te pune pe ganduri faptul ca te abordeaza tot mai rar, insa fii sigura ca daca vorbiti tot mai putin, treceti unul pe langa celalalt prin casa si nu va spuneti nimic, nu este un semn bun. De fapt, iubitul tau nu mai are nici o treaba cu tine si vrea sa puna capat relatiei. Iar daca nu ti-a spus pana in acest punct, cu siguranta nu o va mai face. Iar intr-o buna zi, cand te intorci de la serviciu, vei gasi sifonierul gol si nici urma de partener.

2. Ati inceput sa va certati des
Nu va vorbiti, asa cum o faceati in vremurile voastre bune, in schimb va certati din orice. Se spune ca iubitii se cearta pentru a avea de ce sa se impace, insa daca ati ajuns dupa multi ani sa aveti conflicte din orice, acesta nu este deloc un semn bun, ci cel mai evident indiciu ca nu mai vrea sa fiti impreuna.

3. Nu te mai simti apropiata de el
La un moment dat erati inseparabili. Iti placea enorm ca te facea sa te simti bine si simteai o legatura puternica la foarte multe niveluri. Insa acum nu mai simti deloc asta, ci chiar opusul. Nu mai ai acea siguranta langa el, ai senzatia ca nu-i mai pasa de tine si ca nici nu depune nici un efort sa remedieze aceasta situatie.

4. Vorbeste mult despre schimbare
Vrea sa-si reia studiile, sa ia o diploma, sa accepte un serviciu in alt oras, sa cumpere o casa. Nu sunt deloc rele aceste planuri, insa pana acum nu erau atat de multe si atat de drastice. Daca un tip vrea s-o rupa cu tine iti va povesti tot ce are de gand sa faca el, fara sa te includa si pe tine in aceste proiectii.

5. Nu-ti mai spune ”Te iubesc”
Cele doua cuvinte atat de speciale se spun in cadrul cuplurile pentru a aminti partenerului sentimentele curate de dragoste pe care i le poarta. Si totusi, in ultima perioada, cele doua cuvinte nu doar ca sunt din ce in ce mai rare, dar par scoase din gura cu clestele.

6. Nu mai faceti amor deloc
La inceput viata voastra intima era excelenta, insa acum pare ca ati devenit doi straini. Daca vrei sa faceti amor, gaseste scuze de tipul: ”Sunt obosit”. Sau chiar se culca mai tarziu, doar ca sa te evite. Este punctul in care stii clar ca el nu mai joaca nici un rol in relatia voastra, dar nu are curaj sa-ti spuna.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005877 (s)