News Flash:

Vrei mai mult sex? Iata ce trebuie sa faci cu partenera ta

15 Iulie 2015
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex
Cei care vor sa aiba parte de mai mult sex in relatia lor trebuie sa acorde atentie unui alt factor la fel de important. Daca faci sport alaturi de perechea ta, atunci poti avea parte inclusiv de mai mult sex, alaturi de o sanatate mai buna. 

Un studiu recent in domeniu arata ca oamenii fac mai mult sex intr-o relatie daca fac si sport impreuna, scrie Men's Health. Dintre cei 1.000 de participanti la studiu, 66% au spus ca frecventa actelor intime s-a marit atunci cand au facut activitate fizica alaturi de partenerul de viata. 

Aceasta ipoteza este sustinuta si de argumente medicale, spune Tina Penhollow, de la universitatea Florida Atlantic. 

"O viata activa este un afrodisiac puternic atat pentru barbati, cat si pentru partenerele lor", afirma ea. Studiul efectuat de Penhollow releva faptul ca satisfactia sexuala depinde in proportie de 44% de nivelul de activitate fizica si de frecventa exercitiilor pe care le faci. 

Sportul, bun pentru libido

Astfel, daca partenerii dintr-o relatie nu sunt sanatosi si activi, este putin probabil ca ei sa se bucure si de o viata sexuala fericita. 

Circulatia sanguina este importanta pentru libidoul unnei persoane, afirma expertii in domeniu. Statistic vorbind, libidoul creste cu pana la 30% atunci cand o persoana face sport, dupa cum arata un studiu facut la universitatea din Wisconsin, SUA.

In plus, atunci cand un barbat transpira, mirosul emanat de pielea lui activeaza doua regiuni ale creierului unei femei, acestea fiind legate de atractia fizica. 

Astfel se explica de ce sportul facut alaturi de persoana iubita va ajuta sa imbunatatiti viata sexuala din cuplu. Distanta perfecta pe care trebuie sa o alergati impreuna este de aproximativ 10 kilometri. (sursa: ziare.com)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)