News Flash:

Voltaj si Anda Adam au incins atmosfera in Timisoara, de Ziua Europei

10 Mai 2015
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
anda adam concert
Seara de sambata, 9 mai, a fost una plina de muzica. Timisorenii au fost invitati sa sarbatoreasca Ziua Europei, iar pentru acestia au fost puse la cale trei concerte. Primii care au intrat pe scena au fost membrii trupei AM Band. Formatia a reusit sa animeze Piata Victoriei, cantand cover-uri dupa piese celebre. Inca de la primele piese, publicul a fost unul destul de numeros, in fata Operei fiind cateva sute de persoane.
Cel de-al doilea concert al serii a fost sustinut de Anda Adam. Vedeta s-a bucurat de un public numeros care a cantat mai multe hituri alaturi de ea. Dupa aproximativ o ora, cantareata a coborat de pe scena, dar nu inainte de a face un „selfie” cu publicul si cu cei doi dansatori care i-au fost alaturi in timpul concertului. Vedeta nu a uitat de fani, asa ca s-a oprit pentru cateva minute pentru a face poze cu acestia si pentru a semna autografe, scrie tion.ro.
In jurul orei 21:30 pe scena a urcat Voltaj. Trupa numai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai indragite formatii romanesti si reprezentanta tarii la concursul Eurovision 2015. Grupul a fost intampinat de un numar foarte mare de spectatori, la concertul din Piata Victoriei fiind prezente peste 1000 de persoane. Voltaj a cantat atat piese noi, cat si mai vechi, iar atmosfera a fost una plina de energie.

anda adam voltaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)