News Flash:

Vlad Cosma, audiat la PICCJ in dosarul deschis ca urmare a unei plangeri pe numele lui Negulescu

7 Martie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
cosma

Fostul deputat Vlad Cosma a fost, miercuri, la Parchetul General, pentru a da o declaratie in dosarul deschis ca urmare a unei plangeri depuse pe numele fostului procuror Mircea Negulescu si al altor trei magistrati DNA Ploiesti, printre care seful structurii, Lucian Onea.
"Pana la ora asta nimeni n-a aflat cine este Seghei Petrus, il cautam si noi. In baza unei persoane care nu exista, am observat cu totii cum un procuror sef a solicitat arestarea unui demnitar din statul roman si lucrurile acesta nu mi se pare deloc normale. Maine poate sa soseasca o anonima a unui alt Serghei in care sa se prezinte aspecte ilegale despre oricare alt demnitar din tara. Domnul Negulescu mi-a spus foarte clar ca doreste sa vina prin posta o anonima din partea unui cetatean suparat, indignat. Dorinta nu a fost sa facem scandal ci sa atragem atentia asupra unor nereguli care se intampla in judetul Prahova, pe care le-am semnalat din 2014", a spus Vlad Cosma.

Fostul deputat a depus pe 9 februarie o plangere impotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea si Mircea Negulescu, ultimul fiind recent exclus din magistratura. El ii acuza pe procurori de compromiterea intereselor justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu si constituirea de grup infractional organizat.

Postul Antena 3 a difuzat mai multe inregistrari prezentandu-l pe Vlad Cosma, care a aratat ca procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea au incercat sa inventeze dosare in baza unor "probe fabricate" unor oameni politici si de afaceri, printre care si lui Sebastian Ghita. Totodata, fostul deputat a dezvaluit cum procurorul DNA Ploiesti Lucian Onea i-ar fi cerut sa modifice anumite documente si probe care ar fi fost folosite ulterior in dosar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006574 (s)