News Flash:

VIDEO - Sotul planteaza 1.000 de copaci in memoria sotiei decedate: Dar 17 ani mai tarziu, o fotografie aeriana dezvaluie adevaratul sau motiv

25 Mai 2018
909 Vizualizari | 0 Comentarii
sot

Janet si Winston Howes au impartasit o iubire la care majoritatea oamenilor doar pot visa. A fost dragoste la prima vedere pentru cuplu si cu fiecare zi care a trecut, iubirea lor a devenit mai puternica.

Cuplul s-a casatorit in 1962 si s-a mutat intr-o ferma fermecatoare din zona rurala a Angliei. Dar la scurt timp dupa ce tinerii s-au mutat in casa de vis din South Gloucestershire, Janet a dat nastere unui fiu.

Ferma si pamantul au inflorit, precum si relatia lor, iar fiul lor era la fel de sanatos ca viata pe care o ducea. Viata lor era perfecta, pana la un moment dat cand totul s-a naruit…


Dupa mai bine de 30 de ani de casnicie, Janet a parasit brusc aceasta lume. Jumatatea sufletului lui Winston, Janet, a suferit un atac de cord si a murit cand avea doar 50 de ani. Winston a fost devastat, iar fiul lor nu avea nicio idee cum ar putea sa continue sa traiasca fara mama sa. Tatal si fiul au incercat sa-si vindece ranile cat mai mult posibil, dar indiferent de ceea ce au facut, plecarea lui Janet a fost dificil de acceptat.

La cateva luni dupa ce a pierdut-o pe Janet, Winston a avut o idee. Chiar daca nu si-a putut intoarce frumoasa sotie, putea sa o onoreze cu un gest frumos.

Winston a inceput sa amenajeze o pajiste langa casa – o pajiste pe care Janet o indragea foarte mult. Ideea era sa creeze un loc unde el si fiul sau puteau sa-l viziteze cand tristetea ii coplesea.

Omagiul incredibil al lui Winston pentru Janet a fost pastrat secret ani de zile – pana cand un balon cu aer cald a zburat peste acea zona.

Pilotul Andy Collett se intorcea acasa intr-o dupa-amiaza frumoasa, cand a descoperit omagiul lui Winston. A privit in jos si nu-i venea sa creada ceea ce vedea!

Desi Andy nu l-a cunoscut niciodata pe Winston si nu stia de ce inima era acolo, el a presupus ca in spatele ei era o frumoasa poveste de dragoste.

Emotionat, Winston a explicat de ce a decis sa planteze copacii si despre micile detalii care au condus ca aceasta pajiste in forma de inima sa impresioneze mii de oameni.

„M-am gandit ca ar fi o idee grozava sa plantez 1000 de stejari. Odata ce proiectul a fost finalizat, am pus o bancuta pe iarba, cu vedere spre satul din apropiere, unde locuise sotia mea”, spune Winston.

Baza inimii este indreptata spre satul Hill Wotton, de unde era Janet. In fiecare an, Winston planteaza narcise in centrul inimii, care infloresc primavara. Atat de frumos!

„Merg uneori acolo doar ca sa stau si sa-mi fac ordine in ganduri. Este un omagiu minunat si durabil in memoria ei, care va dainui ani de zile”, a mai adaugat Winston.

Omagiul lui Winston pentru sotia sa este locul perfect pentru ca el si fiul sau sa-si aminteasca de aceasta femeie minunata. Nimic nu o poate aduce pe Janet inapoi, dar amandoi sunt convinsi ca ea ar fi iubit aceasta pajiste!


 

Galerie Foto

sot2

Galerie Video


cuplul gloucestershire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007273 (s)