News Flash:

VIDEO SOCANT! O cladire turn cu 17 etaje in care functiona si un Mall s-a prabusit in urma unui incendiu. Sunt peste 70 de morti!

19 Ianuarie 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
cladire foc
Cel putin 75 de persoane au decedat, inclusiv 45 de pompieri, dupa ce o cladire de 17 etaje din centrul capitalei iraniene Teheran s-a prabusit joi in urma unui incendiu puternic, relateaza The Independent.
O cladire turn de 17 etaje din centrul capitalei iraniene Teheran s-a prabusit joi in urma unui incendiu puternic, au anuntat autoritatile, care au precizat ca in urma incidentului au fost ranite cel putin 38 de persoane, scrie The Associated Press, citand presa iraniana.
Pompierii au incercat fara succes sa stinga incendiul timp de mai multe ore, timp in care politia a tinut populatia departe. Cladirea s-a prabusit in doar cateva secunde, incidentul fiind surprins in direct de televziunea publica, chiar in timp ce un reporter relata de la fata locului.
Potrivit postului public de televziune Press TV, exista informatii ca mai multe persoane sunt prinse sub daramaturi.
Jalal Maleki, un purtator de cuvant al departamentului de pompieri din Teheran, a declarat ca zece sectii de pompieri au trimis echipaje la locul incendiului, care a fost semnalat in jurul orei locale 8 (ora Romaniei, 6:00).
Cladirea Plasco, care cuprindea un centru comercial, fost construita la inceputul anilor 1960 de omul de afaceri iranian de origine evreiasca Habib Elghanian, fiind cea mai inalta cladire din Teheran pentru mai multi ani. Dupa Revolutia iraniana din 1979, Elghanian a fost acuzat de spionj si executat.

Galerie Foto

cladire_foc2

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)