News Flash:

VIDEO SOCANT! GEST CRIMINAL in traficul din Bucuresti! Soferul unui Touareg este la un pas ucida mai multe persoane cu o manevra intentionata!

24 Septembrie 2015
2062 Vizualizari | 0 Comentarii
touareg
In zona Miorita a Capitalei - zona de „degajament” din Bucuresti, care duce catre DN1, un Touareg pare mai grabit decat ceilalti. Se mai intampla sa fii grabit acolo si se mai intampla sa dai peste un sofer care merge pe banda a treia cu 45-50 km/h, pentru ca el nu se grabeste. Se mai intampla sa te enervezi. Mie mi s-a intamplat, pana cand am inteles ca pot sa ma relaxez si sa nu ma mai ofuschez atata fix degeaba. 
Insa soferul Touaregului din clipul de mai jos nu doar ca s-a ofuscat si a inceput sa injure sau sa dea flashuri sau sa claxoneze. Nu, s-a ofuscat pana in punctul in care a imbrancit Loganul de pe strada, Logan care a trecut in derapaj necontrolat pe langa un pieton aflat pe trotuar. M-am uitat la clipul acesta de suficient de multe ori incat sa nu-i mai pot gasi nicio scuza soferului. Tipule, ceea ce ai facut tu se numeste vatamare corporala din culpa si, daca intindem un pic coarda, tentativa de omor. Sper sa nu te superi ca intindem coarda. Tu tocmai ai facut-o in mod flagrant.

Galerie Video


touareg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007004 (s)