News Flash:

VIDEO - Masina in care se afla Kim Jong-Un, flancata de 12 oameni de paza, in pas alergator, la finalul intalnirii istorice cu presedintele Coreei de Sud

27 Aprilie 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii
masina

Liderul regimului de la Phenian si presedintele Coreei de Sud s-au intalnit acum cateva ore in zona demilitarizata de la frontiera dintre cele doua Corei. Momentul istoric a fost urmat la final de unul inedit. Kim Jong Un s-a urcat in limuzina sa, care a pornit apoi flancata de 12 bodyguarzi ce alergau in timp ce autoturismul se deplasa.
Kim Jong Un
a plecat din nou catre Nord, pentru cateva ore. Prima runda de discutii intre cei doi lideri s-a incheiat, pentru o pauza de pranz, urmand ca summitul sa fie reluat dupa-amiaza.

Kim Jong-Un a devenit primul lider al Coreei de Nord care a traversat linia de demarcatie dintre cele doua Corei dupa razboiul incheiat in urma cu 65 de ani, relateaza site-ul agentiei Yonhap. 

Kim Jong-Un a facut un gest simbolic prin traversarea liniei de demarcatie dintre cele doua state, devenind primul lider nord-coreean care intra pe teritoriul Coreei de Sud.
Dupa ce Moon Jae-in si Kim Jong-un si-au strans mainile si dupa ce au traversat simbolic linia de demarcatie dintre cele doua state, liderul regimului de la Phenian a fost invitat in ”Casa Pacii”, locul unde se vor desfasura intalnirile dintre liderii celor doua state.

”O noua istorie incepe acum si intram intr-o era a pacii”, a scris Kim Jong-un in cartea de onoare a oaspetilor.

Moon Jae-in si Kim Jong-un au inceput discutiile formale care ar putea duce la adoptarea unui tratat de pace a razboiului coreean din 1950-1953, in urma caruia s-a semnat doar un armistitiu.

Summitul intercoreean este cel de-al treilea din istorie si primul din ultimii zece ani. Recentele summituri dintre liderii celor doua Corei s-au desfasurat la Phenian.

Vezi video pe Mediafax

 


limuzina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004588 (s)