News Flash:

VIDEO - INCONSTIENTA CRIMINALA! Ce a facut acest sofer intrece orice limita. In timpul mersului, s-a mutat pe bancheta din spate si a lasat masina pe pilot automat!

6 Ianuarie 2015
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Politia rutiera incearca sa identifice un sofer care si-a lasat masina sa ruleze pe pilot automat, lasand volanul liber, pe autostrada, in timp ce el s-a asezat pe bancheta din spate.
Tanarul, care apare intr-o filmare difuzata la stiri, era insotit de prietena sa, care s-a aratat ingrozita de gestul soferului.
Scenele sunt inregistrate cu un telefon mobil, iar fetele celor doi nu se disting. Se aud insa strigatele fetei care ameninta ca se va arunca din masina.
Mai mult, limuzina aflata pe autostrada mergea cu o viteza de 100 de kilometri la ora, in timp ce tanarul sofer testa functia Lane-Assist a sistemului de navigatie.
Pentru a pacali computerul pe bord ca are mainile pe volan, el a legat o sticla de suc de volan. In timp ce masina se conducea singura, tanarul s-a asezat pe bancheta din spate a masinii, punand in pericol viata sa, a pasagerei aflata pe scaunul din fata, precum si a celorlalti participanti la trafic, aflati pe autostrada.
Acum, Politia rutiera il cauta pe sofer pentru a-l amenda. Potrivit Codului Rutier, lasarea libera in timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comanda a vehiculului se sanctioneaza cu doua-trei puncte de amenda, adica pana in 300 de lei, potrivit stirileprotv.ro.
Si fostul pilot Titi Aur s-a aratat ingrozit de gestul tanarului sofer, afirmand ca chiar daca limuzina din filmulet este prevazuta cu un sistem suplimentar de siguranta, el este neomologat sa functioneze fara un sofer aflat la volan, gata sa intervina in caz de urgenta.
„Orice gest de asemenea natura, las volanul liber, ma duc pe bancheta din spate, inseamna o asumare de risc. Sistemele sunt foarte bine gandite, studiate, dar inca nu sunt infailibile”, a adaugat Titi Aur.

Galerie Video


politia rutiera e autostrada bancheta spate tanarul titi aur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)