News Flash:

Victor Slav vrea sa devina din nou tatic. „Nu putem sti ce ne rezerva viitorul”

2 Decembrie 2021
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Slav

Victor Slav a fost si este unul dintre cei mai doriți barbati din showbiz-ul de la noi. Chiar daca are la activ cateva relatii cunoscute de ochii publicului, acum acesta vrea sa isi tina viata sentimentala privata.

Victor Slav a incheiat demult capitolul Bianca Dragusanu si, chiar daca are o fetita impreuna cu ea, Victor isi vede de viata lui sentimentala si pare mai fericit ca niciodata. In timp ce viata amoroasa a Biancai este extrem de agitata si merge pe principiul ”du-te, vino”, Victor este foarte linistit alaturi de sufletului lui pereche. Selina este cea care i-a luat locul Biancai la bratul lui Victor.

Selina si Victor sunt impreuna de doi ani si au de gand sa devina parinti cat de curand. Anuntul a fost facut chiar de catre Victor intr-un interviu pentru Viva. 

„Nu am exclus niciodata acest lucru. Nu putem sti ce ne rezerva viitorul si nu ma hazardez sa spun ca nu voi face un lucru sau altul. Cred ca viata trebuie sa isi urmeze cursul si nu exclud posibilitatea sa fiu tata pentru a doua oara, insa nu ma gandesc la lucrul acesta”
Este o femeie care imi ofera liniste, ceea ce imi place cel mai mult la ea, mai ales in perioada asta grea pe care o traversam cu totii. Cred ca, dincolo de atractia fizica, cele mai importante lucruri intr-o relatie sunt intelegerea, sprijinul, empatia, si am gasit toate aceste lucruri langa ea. Nu pot nega faptul ca este si o femeie frumoasa, atenta, care intelege anumite lucruri despre viata.”

Victor a fost cel care a postat pentru prima data imagine de cuplu a fost chiar Victor, la trecerea dintre ani, iar de atunci si pana acum, cei doi nu si-au agasat fanii cu astfel de postari siropoase. Victor a cunoscut-o pe Selina intr-un local de fite din Capitala, acolo unde aceasta era hostess si a fost dragoste la prima vedere.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)