News Flash:

Vicepremier: O noua TAXA AUTO va intra in vigoare intre 1 ianuarie 2019 si 31 martie 2019

7 Septembrie 2018
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa auto

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, joi, ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie - 31 martie 2019, urmand sa fie nu doar o taxa pe norma de poluare, ci se vor lua in calcul si capacitatea cilindrica, dar si alte componente ale masinilor.
„Eu mi-am pus termen si stiti ca, atunci cand imi pun termen, mi-am luat angajamentul o si fac, ca undeva, pana la sfarsitul anului, sa gasim forma finala ca la inceputul anului viitor sa stim exact ceea ce avem de facut, cum gandim proiectele de mediu. Sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, sau poate ca perioada de tranzitie 31 martie, ca lumea sa se acomodeze pentru ca asa este normal”, a afirmat Gavrilescu, intr-o emisiune la Antena 3.

„Vrem sa fie o taxa nu numai pe norma de poluare, trebuie sa te gandesti si la capacitatea cilindrica si la tot. Trebuie sa avem in vedere toate componentele sa nu avem niciun fel de problema”, a precizat ministrul Mediului.

De asemenea, referitor la plata taxei auto, ministrul a precizat ca s-au transmis 800 de milioane de lei, urmand sa fie emise ordine pentru inca 700 de milioane de lei.
„Am avut o Hotarare de Guvern si stiti foarte bine exact cum am reusit sa programam platile pentru cele cinci taxe care au fost inaintea timbrului de mediu si inclusiv pentru darea in plata acum de la 1 septembrie a timbrului de mediu. Noi deja am platit 800 de milioane, urmeaza sa fie date in plata, cu aprobarea bugetului, bineinteles, emise ordine pentru inca 700 de milioane”, a declarat ministrul Mediului.


taxa auto
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)