News Flash:

“Veneam acasa dupa garda dificila si, desi eram imbracata inca in uniforma am decis sa intru intr-un supermarket si sa fac cateva cumparaturi. O fosta colega de liceu m-a sunat si mi-a spus...

22 Aprilie 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
bebelus

 

“Veneam acasa dupa garda dificila si, desi eram imbracata inca in uniforma am decis sa intru intr-un supermarket si sa fac cateva cumparaturi. O fosta colega de liceu m-a sunat si mi-a spus...

Cand vine vorba de salvat vieti, medicii iau toti laurii. Nimeni nu mentioneaza asistentele, infirmierele sau brancadierii. Cei mai multi oameni ignora importanta lor din mediul sanitar.
Dupa ce s-a intalnit cu o fosta colega de liceu intr-un magazin alimentar, asistenta Caitlin Brassington s-a decis sa scrie o scrisoare.

“Veneam acasa dupa garda dificila si, desi eram imbracata inca in uniforma am decis sa intru intr-un supermarket si sa fac cateva cumparaturi. O fosta colega de liceu m-a si mi-a spus:
– Nu stiam ca esti doar o asistenta.
In 18 ani de cariera am auzit de multe ori aceasta fraza, dar astazi m-am suparat. Oare sunt DOAR o asistenta?


Am ajutat la venirea pe lume a multor copii, dar sunt doar o asistenta.
Am tinut de mana oameni muribunzi in timp ce isi dadeau ultima suflare, dar sunt doar o asistenta.
Am tinut parinti in brate dupa ce si-au vazut copiii murind, dar sunt doar o asistenta.
Am resuscitat pacienti care au murit pentru cateva secunde si i-am ajutat sa revina la viata, dar sunt doar o asistenta.

Voi pierde zile de Craciun, zilele de nastere ale copiilor mei, serbarilor lor scolare pentru a veni la munca spre a-ti ingriji persoanele dragi, dar sunt doar o asistenta.
Pot sa iau sange, sa ingrijesc o rana, dar sunt doar o asistenta. Pot sa resucitez un nou-nascut, un copil sau un adult, dar sunt doar o asistenta.
Am experienta si cunostintele pentru a salva vieti.
Chiar daca sunt doar o asistenta pot sa spun ca sunt mandra de asta.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005107 (s)