News Flash:

Utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca

6 Aprilie 2018
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
votca

Chiar daca multi dintre noi consuma vodca ocazional, trebuie sa stii ca aceasta bautura are cateva intrebuintari care iti pot fi de folos in casa. CasoTeca iti prezinta utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca.
Vodca este o bautura foarte populara in intreaga lume si nu e asa de greu de inteles de ce. In plus, aceasta poate fi combinata cu diverse lichide pentru obtinerea de cocktailuri. Dar daca ti-am spune ca exista utilizari diferite pentru vodca, pe care s-ar putea sa nu le stii? Si nu vorbim aici de noi combinatii pentru cocktailuri. Iata cateva moduri in care poti folosi vodca in casa.

Utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca
Amesteca un pahar de tip shot de vodca cu unul de apa si foloseste amestecul pentru a clati parul dupa ce ai folosit samponul si balsamul. Scapi astfel de matreata si vei avea un par sanatos.
 
Utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca
Si barbati pot folosi vodca in alt fel. Ingredientul-cheie din cele mai multe produse de dupa barbierit au in componenta alcool, folosit pentru dezinfectarea fetei si calmare. Vodca poate inlocui produsele after shave.

Vodca pe geamuri si covoare? Da!
Alte produse care se bazeaza in primul rand pe alcool si pe eficacitatea sa sunt solutiile de curatat geamurile. Poti folosi vodca in locul acestor solutii, deoarece va fi fel de buna pentru curatarea ferestrelor.
Covoarele sunt martorele unui trafic intens, iar uneori, animale de companie care alearga in casa plimba murdaria si germenii, in fiecare zi, peste tot. De aceeea, esti nevoit/a sa facu curatenie mai mereu. Un alt lucru din casa pe cre il folosesti pentru o perioada indelungata este salteaua. O modalitate buna de a pastra covoarele si salteaua mereu proaspete este sa dai cu vodca pe ele, pentru a ucide mirosurile a le dezinecta.  Foloseste sticla de tip spray.

Utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca

Vodca pe haine si incaltaminte? De ce?
Problema cu haine inchise la culoare este faptul ca acele culori vor disparea in timp. Iar decolorarea s-ar putea intampla in unele locuri si nu in altele. Pentru a ajuta la protejarea hainelor de acest lucru, va trebui doar sa dai cu vodca pe ele. Poti adauga uleiuri de levantica sau alte uleiuri esentiale pentru a avea un miros frumos.
Vodca mai poate fi folosita pe pantofii sport pentru a neutraliza mirosurile neplacute. Da cu spray in interiorul pantofilor si lasa incaltamintea sa se aeriseasca.
 
Utilizari spectaculoase: ce nu stiai ca poti face cu vodca
Atata timp cat problema ta cu mucegai nu a scapat de sub control, vei putea curata petele de mucegai folosind  vodca si o perie robusta. Vodca mai poate fi, de asemenea, folosita pentru a curata vesela de felurile de mancare grase. Toarna doar o parte din vodca in apa si lasa cateva minute inainte de a spala vasele.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)